İyi kötü demiyelim boş geçmeyelim :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anlkbck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sana bu konuda en iyi yardimci olacak arkadasimiz tayfun soylemezdir kendisiyle iletisime gecmen halinde cok iyi fikirler uretebilirsin ancak hakki abinin dedigi gibi bi araba parasi harcarsin :-D

ahhahha fikir üretmede sıkıntı yok bende de az biraz var :) ama bütçe olmadan fikrin de bi anlamı yok.önemli olan bütçeye göre bişeyler yapmak :)

Cliocup72 Serkan Kardeşimden Almiştim Bende Vitez Topuzunu Ebaydan Sipariş Ediyor Oda Ebaydan Alabilirsin.. :eyv :eyv

Şuan Dolar Fiyati Uçtugu İçin Vitez Topuzu Pahalandi Baya Bilgin Olsun Biraz Bekle Derim... :berbat :berbat

Detaylara Gelince Bence Şerit Olayina Hiç Girme Kötü Duruyor.. Kaput Arasindaki Kirmizi İşaretli Ver Daha İyi Olucaktir Benecede.. :eyv :eyv

Sorularini Cevaplamaya Hazirim İstersen Burdan Yaz İstersen Ekle Facebook dan Konuşalim Farketmez.. :eyv :eyv

Cliocup72 Serkan Kardeşimden Almiştim Bende Vitez Topuzunu Ebaydan Sipariş Ediyor Oda Ebaydan Alabilirsin.. :eyv :eyv

Şuan Dolar Fiyati Uçtugu İçin Vitez Topuzu Pahalandi Baya Bilgin Olsun Biraz Bekle Derim... :berbat :berbat

Detaylara Gelince Bence Şerit Olayina Hiç Girme Kötü Duruyor.. Kaput Arasindaki Kirmizi İşaretli Ver Daha İyi Olucaktir Benecede.. :eyv :eyv

Sorularini Cevaplamaya Hazirim İstersen Burdan Yaz İstersen Ekle Facebook dan Konuşalim Farketmez.. :eyv :eyv

aynen hocam şimdi girip fiyatlara baktım efsane uçmuş..137dolar fiyat çekiyor amcam :) dediğin gibi en iyisi şuan için beklemek.

bende öyle düşündüm şerit işinden vazgeçtim o kırmızı ile gösterdiğim yere fransız bayrağı uygulaması yaptım ve ön amblemdeki turuncu kaplamayı çıkardım..bence güzel oldu akşam resimleri eklerim :)

Eline Saglik , Beklıyorum :eyv :eyv

güncel

maşallah güzel uygulama :)

eyw kardeşim :eyv:eyv

:bravo

Hoş olmuş Güle güle kullan

Geri