İyi kötü demiyelim boş geçmeyelim :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anlkbck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anlkbck

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
herkese kucak dolusu sevgiler saygılar hayırlı akşamlar hayırlı geceler..
aklıma gelen bir fikir doğrultusunda siz değerli üyelerimizin nacizane fikirlerini almak istedim.

aşağıda işaretlediğim yerlerden birine fransız bayrağı renklerinde şerit çekmeyi planlıyorum(tek şeridin kalınlığı 2-2,5 parmak kadar) ilk düşüncem kırmızıyla işaretlediğim ön ızgaranın hemen üstündeki tampon yeri (bana burası biraz daha uygun gibi geliyor) diğeri yeşille gösterdiğim kaputun kenarından çapraz yaparak..bana bu konuda yardım eder misiniz? nereye yapsam daha güzel durur sizce?

aslında bu fikrin çıkışı 32 HR 034 den :masallah :kupa hocam valla çok hoşuma gitti esinlenmeden yapamadım helal et hihi (rs tampon içinde bi ara seni rahatsız edicem :)) )
bende onun gibi ön logoya yapacaktım ama benim turuncu kaplı ama arka logo boş oraya yapabilirim. yapsam nasıl olur sizce ?

birde rs vites topuzu nerden bulabilirim. malum bunların vitesi kararmaya pek müsait bizimki de nasibini aldı :) o kadar arandım koca bursada bi bulamadım :))

diyeceklerim bunlardan ibaret..bunlar haricinde fikirleriniz olursa çekinmeden söyleyin lütfen..
aracın detayları http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-araclari/76059-gerginnn-iyi-mi-boyle.html mevcut

sonuç olarak sol ön ızgara üzerine kaplama yaptık..sizce nasıl olmuş :eyv:eyv

Son düzenleme:
Kırmızı yer daha uygun ve kibar durur sanırım , vites topuzu sponsorumuz S-dizaynda var diye biliyorum.

Eğer Tayfun'a takıldıysan bir araba parası kadar daha masrafın var demektir.:yer

araba çok gri. ön plakanın sağ ve solundaki hafif dışa doğru cıkık olan parçaları piano black yada gun metal rengine boyatırsanız çok güzel durur gibime geliyor aynı şekil arka tampondaki parçalarıda.. çünki araba tek renk yanı biraz farklı gösterebilir..

Kırmızı olan yer daha bi güzel olur sanki

Kırmızı yer daha uygun ve kibar durur sanırım , vites topuzu sponsorumuz S-dizaynda var diye biliyorum.

benimde aklımdan orası geçiyordu, arkadaş kaputun orasını önerdi arada kaldım

Eğer Tayfun'a takıldıysan bir araba parası kadar daha masrafın var demektir.:yer

ahhahha yok hocam o kadar değil :D tamponla ilgili bişey sorucam sadece :)

araba çok gri. ön plakanın sağ ve solundaki hafif dışa doğru cıkık olan parçaları piano black yada gun metal rengine boyatırsanız çok güzel durur gibime geliyor aynı şekil arka tampondaki parçalarıda.. çünki araba tek renk yanı biraz farklı gösterebilir..

işte bende sırf bu yüzden bu şerit muhabbetine girdim..sadelik güzel tabi ama az biraz renkte gerekiyor..tavsiyen için teşekkürler kardeşim :eyv

Kırmızı olan yer daha bi güzel olur sanki

genel olarak herkes kırmızı diyor herhalde :)

ayrıca s-dizayn ile nasıl iletişime geçerim ?

Vites topuzu S-Dizayn da yok diye biliyorum, Serkan satıyordu o topuzları...

Sana bu konuda en iyi yardimci olacak arkadasimiz tayfun soylemezdir kendisiyle iletisime gecmen halinde cok iyi fikirler uretebilirsin ancak hakki abinin dedigi gibi bi araba parasi harcarsin :-D

Vites topuzu S-Dizayn da yok diye biliyorum, Serkan satıyordu o topuzları...

yeni olduğumdan arkadaşı tanımıyorum ne yazıkki :(

Geri