İthal mi Yerli mi ?

aynen hocam dun detaylı yazamadım özür,

modul 60 70 tl arası bu modul ıle sınyalı amerıkan park yapıyorsunuz arıza ısıgı yakmıyor.

sızde ve bende olan gunduz farı farı acınca sonecegı ıcın amerıkan park modulu baglatıp sınyallerle farların bırlıkte yanmasını sagladım . hıc bır sorun yaşamadım ALLAH da yaşatmasın :)

ben gunduz farını yakacam ama kablosu cekılı degıl dıyorsan ona kablo yapmak cok basıt duyun arkasından ıkı delık ıkı kablo ıle elektrıkcı o işi halleder daha öncekı aracım amerıkan park duyu erıtmıstı bızde duyu arkasından kablo alıp öyle bağlamıştık bırdaha sorun yaşamadım.
sormak ıstedıgın baska bısey varsa cevaplarım ıyı bır elektrıkcı senın ısını çözer.

Kapida yazan dogru yerli.

Arkadaşlar benim duyduğum ise kartlı olanlar fransız, anahtarlı olanlar yerli. Bilmiyorum ne denli doğrudur ama böyle söylendi bana.

benim ruhsatta RENAULT (OYAK) yazıyor. oyak yazınca bu yerli üretim demekki dedim ben ama onunla bir alakası var mı? 2012 1.5dci EDC Privilege

benim ruhsatta RENAULT (OYAK) yazıyor. oyak yazınca bu yerli üretim demekki dedim ben ama onunla bir alakası var mı? 2012 1.5dci EDC Privilege

Oyak yerli olmasi gerek.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri