İsyannn !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ataabjk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
120binde aramanız bence biraz fiyatları yükseltiyor. zaten 120 binde olması için arabanın yatması boyasız ilk sahibinden olması şeklinde gidiyor. ben 23 e almam 2004 hatta 2005 olursa süper olur primera bakmanızda fayda var.

değerlendiricem :eyv

fiyatlar uçmuş doğru aynı zamanda piyasada doğru dürüst araba da yok zaten olan da acayip fiyat çekiyor.çok zor bir durum. Allah gönlüne göre versin

fiyatlar uçmuş doğru aynı zamanda piyasada doğru dürüst araba da yok zaten olan da acayip fiyat çekiyor.çok zor bir durum. Allah gönlüne göre versin

cok teşekkür ederim. 1 haftadır ugrasıyorum bayramıda aracsız gecırmemek ıcın ama aracsız kaldık artık..

herkese tavsiyeleri ıcın tesekkur ederım

aynı sorunu ben de ramazan bayramında yaşadım.bayramda emanet araba kullanmak zorunda kalmıştım.bayram sonu deli gibi araba arıyordum.seni çok iyi anlıyorum. ardından gözümü kapattım bir symbol aldım. şansıma iyi çıktı. tabi bu arayış sürecinde araç piyasasına ve insanlara olan tüm inancımı kaybettim.herkes yalancıymış meğer... tekrardan Allah yardımcın olsun

aynı sorunu ben de ramazan bayramında yaşadım.bayramda emanet araba kullanmak zorunda kalmıştım.bayram sonu deli gibi araba arıyordum.seni çok iyi anlıyorum. ardından gözümü kapattım bir symbol aldım. şansıma iyi çıktı. tabi bu arayış sürecinde araç piyasasına ve insanlara olan tüm inancımı kaybettim.herkes yalancıymış meğer... tekrardan Allah yardımcın olsun

hic sormayin. 2 tane megane 1 gidip sanayide baktırttım. biride 1 Parça Boya var dedin. Komple boyalı cıktı

bi tane 2 parca bı 1 değişen dedi. bel altı boya + sökülüp takılmayan parçası kalmamış cıktı...

sora abi şu fiyat olsun bu fiyat olsun ..

suan bi satıcı ıcın cok iyi bi alıcıyım gozum kararık para verme konusunda. Ama hakkını veren arabaya .. Bilmeyen Anlamayan sordurtmayan olsa. Yandı ..

Otantik megane 2 hb al bence en azindan megane 1 e gore daha konforlu ve dolu. Megane 1 lere bu kadar para istemeleri sasirtici. En dolusunun en fazla ederi bence 17 18

megane 1 daha masrafsız . yakıtı az . megane 2 saattım tatmın etmedı zaten benı . ve ıhtıyacımdan sattım. ki hb araç aileye uygun değil. sedan farz :)

kı megane 1 sınıfının en ıyı aracı. 2. eli de canavar gıbı keratanın ..

Geri