İşte Coupe 'M Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar...

valla arkadaşlar elinize ağzınıza emeğize sağlık benim coupeyi bi 3 binlik yapmışsınız :))) ama yavaş yavaş başlıyorum bişeyler yapmaya bugün ufak tefek kolçak direksiyon deri gibi küçük işlerle başlıcam maddi durumum elverdikcede dediklerinizi yapmaya çalışcam teşekkürler bambam teşekkürler arkadaşlar...

Hadi bakalım gazan mübarek olsun :D
Bu arada benden tavsiye güzel bi konu aç, M coupeye bişeyler yaptırdıkça ilk mesaja küçük açıklamalarla fotoları ekle zaman içinde neydi ne yaptım diye güzel bir arşivin olur hem de sitedekiler faydalanır ;)

Maşallah, Allah kaza bela vermesin, Coupede en sevdiğim renklerden birisi...
Çok şanslısın Ankara ekibimizdeki Coupeciler araçlarına düşkündür iyide modifiye ve bakım yaparlar onlarla irtibatı koparma bence...:eyv

abi hosgeldin :) allah kaza bela vermesin

bambam 17 inç jant ve buna uygun lastikleri eklemedin sanırım o kadar cok sey yazdın ki onu okumamış olabilirim :)))) en az 1.500 tl de onu ekleyin :))

BamBam ın tavsiyesi üzerine kat iptali yaparsanız ve o kat görünümlü kutuyu 1 ay içinde taktırmak istersen eskisine talibim 1 ay sonra muayene var :D :D

murat abı herseyı yazmıs cıdden

Allah nazardan saklasın. Maşallah iyi günlerde kullan.
Benim de tavanda boya yanıkları var boyatmak yerine folyo kaplaması yaptırmayı düşünüyorum. nasıl olur acaba?

Aracının Maşallahı var, Allah kaza bela göstermesin..

orjinal canlı arac

Allah nazardan saklasın. Maşallah iyi günlerde kullan.
Benim de tavanda boya yanıkları var boyatmak yerine folyo kaplaması yaptırmayı düşünüyorum. nasıl olur acaba?

Boyatmaktan iyidir diye düşünüyorum...arabanın rengi koyu olunca folyo olduğu dikkatlice bakmadan belli olmuyor zaten o yüzden bas folyoyu gitsin ;)

Geri