Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sözlerine dilkkat et abimizsin ama kaşınma falan ne oluyor benim şahsi görüşüm bu sen beğenip almışsın senin arabana kötümü dedik ben sevmiyorum dedim zorlamı sevdircen kaşınıyorum ben ....
Ben onu sözü senin lafına istinaden söyledim ganimet gibi bedava dagıtıyorlar demişsin ya, ata sözümüzü dile getirdim. 42.000.tl. senin için bedava ise hiç düşünme taşınma ve hatta kaşınma al derim diye... Özür dilerim yanlış anlaşıldıysam..
abi babamda 48 yaşında size saygısızlık etmek istemem arabanız mükemmel 42 binim olsa direk alırım zaten. bizim ailemizdede beyaz araba var. belki sözüm ağır olmuş olabilir ama sizin şunu demenizi beklerdim ben beyaz seviyorum. her rengi ayrı güzel ben ona bişey demedim. sarıyı alırsın satamazsın beyaz iki güne satılır orası kesin. neyse aykut abicim bir problem yok kazasız belasız kullanmanız dileği ile.