istanbuldan selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemuc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
az yukarısın da yenibosna şb si war orada biraz daha yarımcı olabilirler aslında.. hediye gelince aslıda bu tarz uygulamaların garantisi yok yani şb yermeye de bilir bunu zorunlu kılamayız.. ama motor koruma paspas kaput filmi veya cam filmi gibi bir hediye sunulabilir aslında bu konuda biraz ısrarcı olursan belki bi şeyler yaparlar..

Ne cam filmi ne motor veya kaput koruma hicbirini vermediler sormama rağmen. Sadece park sensoru ki onu da sanirim standarta baglamislar.

Bastir bu konuda biraz ellerinde imkan var cunki hic degilse bir arac koltuk koruma falan kap bence :)

Aramıza hoşgeldin kardeşim aracın hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin Güle güle kullan

Cem hoşgeldin,aracın hayırlı olsun.

Hayırlı uğurlu olsun. Hoş geldiniz. Ben başka bayiden aldım onlar da hediye vermediler. Sanırım bu renault da sıkıntı. Diğer marka araç arkadaşlar sayıyor onuda verdiler bunu da verdiler diye. Neyse müşteri memnuniyeti için arayacaklar o zaman onlara da dile getireceğim şikayetimi, siz de öyle yapabilirsiniz. Çözüm olur mu bilmem m

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı uğurlu olsun. Hoş geldiniz. Ben başka bayiden aldım onlar da hediye vermediler. Sanırım bu renault da sıkıntı. Diğer marka araç arkadaşlar sayıyor onuda verdiler bunu da verdiler diye. Neyse müşteri memnuniyeti için arayacaklar o zaman onlara da dile getireceğim şikayetimi, siz de öyle yapabilirsiniz. Çözüm olur mu bilmem m

Herkese cok tesekkurler arkadaslar. Evet bu da bir yontem olabilir:) siz hangi modeli ve ne zaman aldınız?

Ailemize hoş geldiniz, keyifli ve faydalı forumlar dilerim.:eyv

Geçen hafta 0.9 turbo stop&start icon kişiselleştirmeli aldım

Geri