İstanbul'dan selamlar!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clio_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok geçmiş olsun hocam :eyv

teşekkür ederim, biraz zaman aldı ama geçti:)

Forumda mesaj yazan kayıtlı bayan üyelerimiz aşağıdaki gibidir,mesaj yazmadan takipte olanları maalesef rütbelendiremiyoruz...:)

bgunay
ce_dribble
clio_34
dehasoner
derya
Elif
Elif92
gülşenn
görkemefe
lale
Leydi_RFC1
Leydi_RFC3
Leydi_RFC4
LEYDİist34
meralinci
Miss_renault
nesli k
nil
ozlem2ran
snm28
twin_goo
Yesim
Ümran B

bu çok güzel oldu ama çok teşekkür ederim, belki zamanla -forumun işleyişini tam bilmiyorum ama- özel mesajla bir şeyler sorup, konulara doğru çekebilirim, en azından bayan sürücüleri ilgilendirecek konulara, tabii erkek üyelerde araç kullanan eşlerinden gördüklerini, duyduklarını paylaşırsa çok güzel olur:)

hoş bulduk.

bu çok güzel oldu ama çok teşekkür ederim, belki zamanla -forumun işleyişini tam bilmiyorum ama- özel mesajla bir şeyler sorup, konulara doğru çekebilirim, en azından bayan sürücüleri ilgilendirecek konulara, tabii erkek üyelerde araç kullanan eşlerinden gördüklerini, duyduklarını paylaşırsa çok güzel olur:)
Leydi_RFC1 eşim oluyor,1995 yılından bu yana ehliyeti var,2005 yılından bu yana İstanbul trafiğinde araç kullanıyor,USTA şöför oldu artık...:eyv

aramıza hoşgeldiniz.

Hoşgeldiniz Çiğdem Hanım...keyifli forumlar...
Dedikleri gibi bizler pek aktif değiliz sitede fakat her türlü organizasyonda eşlerimizin ve arkadaşlarımızın yanındayız.Sadece burada değil bizleri heryerde beraberken görebilirsiniz.
Korkunuzu yenip araba aldığınızı görünce ben de ders aldığınız hoca ile irtibata geçsem mi diye düşündüm :)

hoş bulduk, çok teşekkürler!
ilk gün çok önemliydi, herkes tedirgindi, ders bittiğinde sevinçten ağzımı kapatamıyordum:D kesinlikle tavsiye ederim hocamı, ayrıca yakınlarınızdan yine böyle ders alıp memnun kalan varsa da tavsiye ederim! ancak şöyle bir durum var, benim hocam bana avuç içiyle kullanmayı, tek el direksiyonda tek el viteste öğretti, minibüsçü gibi hissettim ilk zamanlar:) ama acemiler için mükemmel vitesi otomatik atıp insan yola dikkatini veriyormuş böyle, garip görünse de:) Şimdi fark ettim Beşiktaşlı olduğunuzu, bence bir Beşiktaşlı her korkuyu yenebilir değil mi ;) Sizi ve diğer arkadaşları da daha aktif görmek dileğiyle...

Hoş geldiniz Çiğdem Hanım...:) Fazla aktif olmasakta gözümüz burada siz merak etmeyin.Gezi söz konusu olduğunda bayağı aktif oluyoruz.:) Trafikte en dikkatli araç kullananlar BAYANLAR iddasını sonuna kadar destekliyorum.Zamanla alışırsınız merak etmeyin...ben de çok korkarak çıkmıştım trafiğe . Şimdiiii korku falan yok ve eşimi çok iyi anlıyorum...:)) tekrar hoş geldiniz.Keyifli forumlar......:)

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :eyv

Buluşmalarımızın bazılarını eşlerimizle birlikte düzenliyoruz,aşağıdaki linkteki sadece bir tanesinden örnek...:eyv

http://www.renaultfanclub.com/20-08...11-rfc-iftari-usta-cekimleri-yemek-fasli.html

bayağı keyifli bir foruma üye oldum sanırım, inşallah bir gün ben de "kendim kullanarak" bir buluşmaya katılabilirim.

Hoş geldiniz Çiğdem Hanım...:) Fazla aktif olmasakta gözümüz burada siz merak etmeyin.Gezi söz konusu olduğunda bayağı aktif oluyoruz.:) Trafikte en dikkatli araç kullananlar BAYANLAR iddasını sonuna kadar destekliyorum.Zamanla alışırsınız merak etmeyin...ben de çok korkarak çıkmıştım trafiğe . Şimdiiii korku falan yok ve eşimi çok iyi anlıyorum...:)) tekrar hoş geldiniz.Keyifli forumlar......:)

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hihi bayan olarak haliyle öyle bir gücümüz var, gezme olduğunda harekete geçiyoruz hepimiz sanırım:) Değil mi ama dikkatliyiz sonuçta -tabii direksiyonda olmadık işler yapan hemcinslerimi sistem dışı bırakarak:D - ! Biraz foruma alıştıktan sonra biz bayanların dikkat etmesi gerekenler konusu yoksa eğer, açmayı çok isterim. Sizlerin tecrübelerini almak için rahatsız ederim o zaman:) Tekrar teşekkürler!

Hoşgeldiniz, keyifli forumlar :eyv

Teşekkürler!

İnce yerden vurdunuz:eyv

Bu arada ben Birsel...sizi de buluşmalarımızda görmek isteriz.hocanın telefonunu bi ara alırım sizden
:eyv Ee bu renklere gönül vermek kolay değil, değil mi? :aytuğ bir ağırlık oluyor insanın üzerinde ;)tabii ki ne zaman isterseniz yönlendiririm, umarım buluşmalara da gelebilirim bir gün:)

Geri