İstanbulda otopark bile sıkıntı arkadaş Çorum'un gözünü seveyim.. Şehrin göbeğinde kameralı filan otoparklar 2 tl gün boyu aylık alırsan daha ucuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbulda otopark bile sıkıntı arkadaş Çorum'un gözünü seveyim.. Şehrin göbeğinde kameralı filan otoparklar 2 tl gün boyu aylık alırsan daha ucuz
Bende Otopark Problemim Yok Evin Altında Var
eve gelince sokağa park ediyorum da, iş için ya da gezme için oraya buraya gidince sorun yaşıyorum
İşte O problem peder iş için bi yere gidince sokağa park ediyo
Akşam Garaj Sabah Sokak
Anahtar bırakmam,ısrar ederlerse arabayı da bırakmam,parasını kendisi vermediği için gavur malı gibi kullanıyor valeler...
Birde muaniyedede aynı şekil abi dalasım geldi kapıdan içeri heyyt ulen diye ama ne nafile hehe
aa muayenede veriliyor mu anahtar olmadı şimdi temizlik hastası numarası yapayım en iyisi ellemeyin etmeyin millet oto yıkamaya bırakıp alışverişe, yemeğe gidiyor ben orada beklediğim halde içini yıkama için kenara çekmeyi yine kendim yapıyorum he tabii bu yüzden daha sadece 3 defa yıkattım hehe
Yıkamacının işine kadarda karışmamak gerekir,zaten orda bekliyorsun birde ben alayım kenara dersen kovalarlar adamı