Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Israrla eski yazı dizilerime dönme isteği duymaya başladım sn.mod'um sn.öğretmenim:aytuğŞu ayı konusunu unutsakmı diyorumHani sonra arkadaşların çoğu pişmanlıklarını belirtiyorlar ama iş işten geçmiş oluyorda o açıdan diyorum:aytuğbknz.moralim yerindeyken yaptığım geneli şook diye başlayan çook eski yazılarroadfox
Israrla eski yazı dizilerime dönme isteği duymaya başladım sn.mod'um sn.öğretmenim:aytuğŞu ayı konusunu unutsakmı diyorumHani sonra arkadaşların çoğu pişmanlıklarını belirtiyorlar ama iş işten geçmiş oluyorda o açıdan diyorum:aytuğbknz.moralim yerindeyken yaptığım geneli şook diye başlayan çook eski yazılarroadfox
kahvemi içmemişim daha ne dizisi diyordum aaa lafı mı olur sayın kıdemli supermario modum roadfox abim qw
hem o hayvanı bilmem bile ben bir tek winnie the pooh muydu neydi onu bilirim ay yok onu da bilmemmm der kaçarım salon kapanmadan spor beni bekler :görkem