Ismim Selim. Istanbul Kartal'da ikamet etmekteyim. Aygaz istiraki bir firmada yoneticilik yapmaktayim. Evli ve bir kucuk kizim var. 2012 model yaklasik 80bin km'de dizel ve edc'li scenic 3 kullanmaktayim. Navigasyon,bi xenon,cam tavan gibi o donemin tum opsiyonlarina sahip otomobilim. Ufak tefek problemler haric bu gune kadar bizi guzel tasidi .Bir ailenin ihtiyac duyabilecegi tum gereksinimleri karsiliyor aracimiz.Aslinda kisa zaman once talisman/passat sw. gibi bir ust sinifa gecme planim vardi. Ama esimin baska araba istememesi nedeniyle simdilik rafa kalkti. Artik bu vergi sistemi ve kur artislari nedeniyle de uzun sure aklima gelmez gibi gozukuyor. Ama hem dizaynini cok begenmem hem de Renault'dan oldukca memnun olmam nedeniyle talisman hala hayallerimi susluyor.
Bu forum sayesinde Maltepe Guven Altan servisiyle ve cotech Cihangir Usta ile tanismistim. Uzun zamandir kendisinin musterisiyim. Ilgi ve alakasini cok begenmem nedeniyle kendisinden ve servisinden kopamadim. Su siralar aracimda yasadigim edc arizasiyla ilgili cozum yolu bulmaya calisiyor.
Herkese selamlar ve saygilar.
Selim.
Bu forum sayesinde Maltepe Guven Altan servisiyle ve cotech Cihangir Usta ile tanismistim. Uzun zamandir kendisinin musterisiyim. Ilgi ve alakasini cok begenmem nedeniyle kendisinden ve servisinden kopamadim. Su siralar aracimda yasadigim edc arizasiyla ilgili cozum yolu bulmaya calisiyor.
Herkese selamlar ve saygilar.
Selim.