istanbul kagıthane şişli çaglayan tarafında olanlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asalet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bak ismail aga videodaki arabalar benzinli benimki dizel yani benzinli arabanın torku kadar benim beygirim var benzinli arabanın torku düşük olur :D :D benim arabada tork var tork farkıyla 115 beygire kadar benzinli arabaları tokatlayıp atıyor :D dizellerdede tek yiyemedigim 110 beygirlik 1.5 dci laguna oda 5 ps farkla kazanıyor torku benimkiyle aynı ama işte 5 beygir üstün ordan avantajlı :eyv

Focuslar 109 hp 260 tork nasıl geçiyorsun anlamadım. (senin verdiğin veriler daha düşük bundan)

anıl benim şimdiki araçla levennet başlayıp kartalda bitiricezz..! bir depo benzinine varmsın ??? hatta sen ne istersen sorun degil..!madem yiyorsun :)

Kutay, Anıl seni geçsin bi depoda ben dolduracam Anıl'a bu işler konuşmayla olmuyor...:eyv

neyse mesajımı sildim gene banlanmayalım :) bisiklet bile geçer beni abi :)

Son düzenleme:
neyse mesajımı sildim gene banlanmayalım :) bisiklet bile geçer beni abi :)

Bende geçerim abi 1.5 65 bg :D

Anıl abinin araçta tork fazla gideri var yani 16V ile başa baş gider bence :D For EVER EBH :D

Son düzenleme:
Bende geçerim abi 1.5 65 bg :D

Anıl abinin araçta tork fazla gideri var yani 16V ile başa baş gider bence :D For EVER EBH :D

geçersin tabi senin araba 65 ps alayına gidersin benim araba 105 ps akülü araba bile geçer beni :( hehe neyse kardesim boşverek simdi kapısmayı felan hız felakettir :eyv

Son düzenleme:
geçersin tabi senin araba 65 ps alayına gidersin benim araba 105 ps akülü araba bile geçer beni :( hehe neyse kardesim boşverek simdi kapısmayı felan hız felakettir :eyv

Gencim hızı severim ne kadar felaket olsada.

mazot olmuş 4 tl ben artık kafam bozulsada basmam istanbula gittigimde atarım bi 50 kagıtlık o beni 3 5 gün idare eder :D

Beni okuldan falan alcan abi ben olcam gazlıcaz oo ben kullancam EBH'Yi nereye yetiyor :D

atarsın bi 100 kagıtlık mazot kullanırsın biliyosun benim arabanın çalıştırması 1 tl :D km'de 1.5 tl yakıyor :(

Geri