8 Mar 2012 #11 Görkem Bilgi Girilmemiş ToNy' Alıntı: Hahahahahh Taş değil bana kaya lazım... Genişletmek için tıkla ... Yalnız SLC yide kendine bağlamayı unutma hehe
ToNy' Alıntı: Hahahahahh Taş değil bana kaya lazım... Genişletmek için tıkla ... Yalnız SLC yide kendine bağlamayı unutma hehe
8 Mar 2012 #12 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Topkapı sarayına Gitmiştim Arkadaşlarımla Şansıamda zenci erkekler gelmişti görememiştim rus filan
8 Mar 2012 Konuyu Başlatan #13 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,809 Tepkime puanı 1,798 Puanları 113 Yaş 55 Kerem Mert' Alıntı: Topkapı sarayına Gitmiştim Arkadaşlarımla Şansıamda zenci erkekler gelmişti görememiştim rus filan Genişletmek için tıkla ... Herkes nasibindekine razı olacak...
Kerem Mert' Alıntı: Topkapı sarayına Gitmiştim Arkadaşlarımla Şansıamda zenci erkekler gelmişti görememiştim rus filan Genişletmek için tıkla ... Herkes nasibindekine razı olacak...
8 Mar 2012 #14 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Bende gidecem gidecem diyorum ama fırsat olmadı, bi buluşma mı düzenlesek acaba organizatör duy sesimizi...
Bende gidecem gidecem diyorum ama fırsat olmadı, bi buluşma mı düzenlesek acaba organizatör duy sesimizi...