istanbul buluşma önerisi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katar27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaç aydır üyeyim bende hiç katılamadım buluşmalara, kısmetse ilk buluşmaya gelmeyi planlıyorum.

Ben bir müddet yokum piyasada.

kaç aydır üyeyim bende hiç katılamadım buluşmalara, kısmetse ilk buluşmaya gelmeyi planlıyorum.
Abi yanlış olmasında 2 hafta önce ben seni soyak'ın baya bir gerisinde migrosun önünde gördüm arabayı stoplardan tanıdım ama emin olmadığım için soramadım :)

abi bende site ilk acıldıgından beri hemen hemen üyeyim daha onceki forumdada üyeydim ama bende 1 kere toplu bulusmaya katılabildim.. işte 5 6 kerede mini bulusmalara katıldım.. hep zaman ya bana uymuyor yada ben uymuyorum zamana ya işim cıkıyor ya bi sorun bi pürüz cıkıyor ama 15 tatile girdigimizde yapmak lazım bi bulusma :eyv yani 13 ocak la 1 şubat arasında düzenlemek lazım avrupa yakasında :eyv ama avrupa yakası olsun hep anadoluda oluyor :D

ben avcılar-şirinevler-bağcılar-nişantaşı-şişli-gaziosmanpaşa-eyüp hergün onlarca yer geziyorum ama en sık gittiğim yerler bunlar çalıştığım ofis şirinevlerde beklerim :eyv
nasip olursa bi gün ugrayıp tanısıp bi çayını içmek isterim abii :)

Geri