istanbul buluşma önerisi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katar27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

katar27

Fatih KATAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
ben daha yeni bir reno sahibiyim ve aracım 1 hafta sonra geliyor 1 kaç haftadan beri foruma uyeyim ve buradaki ortam çok güzel... özellikle bulusma resimlerine baktım ve gercekten cok özendim... :) eğer yakın zamanda bi istanbul buluşması olursa ben de katılmak istiyorum... bu aileyi gerçekten dahada yakından tanımak istiyorum :)

buluşma gün ve saati kararlaştığında ordayım :eyv

valla artık hergün birileri birileriyle beraber biz buluşma işlerini aştık sayılır sadece resim paylaşmıyoruz büyük buluşma olmadığı sürece :D, mesela bugün yine 4 kişi beraberdik sen nerde olduğunu yaz o taraflardakilerle artık bir aile ortamı sağlarsınız zaten .
anlıyacağın buluşma bizde her an her dakika var gibi :eyv

valla artık hergün birileri birileriyle beraber biz buluşma işlerini aştık sayılır sadece resim paylaşmıyoruz büyük buluşma olmadığı sürece :D, mesela bugün yine 4 kişi beraberdik sen nerde olduğunu yaz o taraflardakilerle artık bir aile ortamı sağlarsınız zaten .
anlıyacağın buluşma bizde her an her dakika var gibi :eyv
:) anladım ama yinede böyle büyük bi buluşma olursa katılmak istiyorum... :)

nerde oturuyosunki sen aga ?

ben bağcılarda oturuyorum...

sabahtan oglene kdar ısyerındeyım nısantasında ogleden sonra floryada okuldayım evde fazla olmuyorum yanı

bahcelievler - sirinevler - bakırköy - kagıthane - eyüp taraflarına cok var arkadasımız abimiz :eyv mini bulusma elbet yaparsın :)

ben avcılar-şirinevler-bağcılar-nişantaşı-şişli-gaziosmanpaşa-eyüp hergün onlarca yer geziyorum ama en sık gittiğim yerler bunlar çalıştığım ofis şirinevlerde beklerim :eyv

ben de cevizlibagda oturuyorum, okulum da davutpasa da. ders saatlerim el verdigi surece mini-macro bulusmalara acigim:)

Geri