Ispartada 34 Plakali Bir RS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mustafa Abi'ye katılıyorum . Bu araba yıkansa çok güzel görünür. Eminim ki sahibi soğukta donar diye yıkatmıyordur .
Araba orijinal duruyor ben beğendim .

Hatta o kadar güzel ki sahibi app plaka yada plakalık iptali yada pleksi yaptırmamış .
Alınabilir RS lerden diyebilirim .

Bizim türk insanı arabasına masraf etmez , marlboro içer arabaya eşek niyetine biner, bakımı yıkaması masraftır onun için çok paradır masraftır..

Yıkanıp paklansa böyle görünmez kardeşim,güzel yakalamışsın...:eyv

benim ZN bile bu gün yıkayıp götürdüm türbeye, bir başka görünüyordu hatta direkt megII HB gibi geldi bi an gözüme hehe

vhgg5.jpg

benim ZN bile bu gün yıkayıp götürdüm türbeye, bir başka görünüyordu hatta direkt megII HB gibi geldi bi an gözüme hehe

vhgg5.jpg

Kardeşim senin jantlar çok iyi durmuş uzaktan secemedim yakindan görme sansimiz varmidır ?

Emeğine sağlık :eyv

Fotodakı karsıda duran HB senin degilmi ?

yok be kardeşim :) yıkamadan söz ediyorduk, sağdaki kangoo benim ;) dükkanın hemen önünde de usta'nın kangoo var :D yıkama arabayı değiştiriyor dedik ya, o manada gözüme bi an megIIhb gibi göründü dedim :)

yok be kardeşim :) yıkamadan söz ediyorduk, sağdaki kangoo benim ;) dükkanın hemen önünde de usta'nın kangoo var :D yıkama arabayı değiştiriyor dedik ya, o manada gözüme bi an megIIhb gibi göründü dedim :)

Ben nasıl anlamişim bunu ya ;) :)

:salca:salca

Geri