İspark Borcunuzu Öğrenin...

ispark ice sasırdı eskiden deynekciler vardı kızıyorduk bunlar onlarıda gecti en ufak bosluga işpark koydular heryerde
bircok yerde normal araba cekmeye yer kalmadı
gecen sahil yolundayım ufak bir girinti var 3 araba anca sıgar oraya bile koymuslar pes dedim ordan bile medet umuyolar
bu kadarda rezillik olmaz milletin ev önüne işpark koyuyolar

aynen korkuyorum sitenin otoparkınıda alacaklar diye ne kadar aç köpekmiş bunlar yaa pess doğrusu...şimdi inicem bostancıyada 7 liraymış ödicem faiz bindirmişler şerefsizler 5 liraydı 7 lira olmuş 2 haftada...

havaş fişini ispark sanan emmi az kalsın deynekciyi dövüyordu :D manşet olurduk valla :D

10 tl çıktı ne zaman girdik anlamadım :D zaten peşin ödenmiyormu bu paralar

10 tl çıktı ne zaman girdik anlamadım :D zaten peşin ödenmiyormu bu paralar
Tarihe bak Tolga bizim plakalar eski olduğu için daha önceki araçtan kalmış olabilir bende de var plakanın sahibi eski araçtan kalma...

aynen öyleymiş halil abi 2008de çıktı hehe biz 2010 da aldık :D ohh 10 tl cepte kaldı 2lt benzin parasıhehe
Tarihe bak Tolga bizim plakalar eski olduğu için daha önceki araçtan kalmış olabilir bende de var plakanın sahibi eski araçtan kalma...

Yav plakayı boşa değiştiriyoruz benim palakada temiz çıktı :D Tam aga81 lik plakam var görse hasta olur hehe

Geri