bu arada rolanti walfi başka bi f7r motor coupeden alıp takıp denemiştim hani aklımda kalmasın diye sorun aynıydı,keşke öyle bi imkanın warsa bi rica et 2 dk.da söküp takıp denersen kendi aracında gene aklında soru işareti bırakmamış olursun..senin valfide öteki araca takılınca anlaşılır sorun awrmı yokmu valfdenmi oluyo.. tabi bu valf değişiminde hemen tak dene olmaz..araç en az 1 gün falan kullanmak gerek bu parcalar beyine sinyal gönderiyo falan araçla uyum adaptasyon süresi war lanet şeyler yani..106dan çok iyi biliyom öff ne uğraştım..hatta f7rda değiştirdim ilk taktım o aksam hah dedim düzeldi ama ertesi gün gene sorun aynıydı ... aracımı yakcam etcem deme aga olan şeyler aynı bende böyle kafayı yedim çok iyi anlıyom seni o yüzden yazıyom uzun uzun icimden geldi sorunlar çözülmek icin sadece mantıklı sakin davran her ustaya kurcalatma her kafadan farklı ses cıkar arabana b.k atanlar olur vb. vs. hiç takma f7r efsane bi makina keyifli bi makina degerini bilen kullanan bilir.ne zmn 1.6 bi arabaya binsem kendi aracıma bindigimde resmen dua ediyom altımdaki performanstan ve keyiften dolayı.... heeea baska 2.0 herhangi araçlarda yalan _ f7r_