İşimizi ne kadar ciddiye aldığımızın göstergesi 6 Mayıs Mais Organizasyonu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mükemmel bir buluşma olmuş. Tebrikler RFC yöneticilerine ve bu buluşmada emeği geçen herkese.

Organizasyon,konvoy herşeyiyle harikaydı. Yunus Emre kardeşime ayarıca teşekkürler dönüşte beni yola kadar çıkarttığı tümseklerde beni beklediği için :D

Tebrikler Abilerim:eyv

Eveet yaa emeği geçen herkese teşekkürler 2 günlük arazi tatbikatının yorgunluğunu hiç hissetmedim. Şuan evdeyim pestilim çıkmış meğer... İç işlerini kandırırsam alıyoruuum :D

Baştan sona herşeyi ile mükemmel bir organizasyon oldu. Bize yakışanda buydu teşekkürler herkese

Eveet yaa emeği geçen herkese teşekkürler 2 günlük arazi tatbikatının yorgunluğunu hiç hissetmedim. Şuan evdeyim pestilim çıkmış meğer... İç işlerini kandırırsam alıyoruuum :D

Kandırma için çok çaba sarfetmen ve ödün vermen gerekecek bana öyle geliyor...:D

Kandırma için çok çaba sarfetmen ve ödün vermen gerekecek bana öyle geliyor...:D
aynen emmi. Zaten direk cevap hayır, hayır, kesinlikle HAYIR! aslında bende içimden HAYIRlısı diyorumda.. nasip :p

arkadaşlar orada eski yarış araçları olması lazım renault 12 gordini ,renç koçibeyin 21 turbosu ,renault magena maxi falan onları görmediniz mi?

arkadaşlar orada eski yarış araçları olması lazım renault 12 gordini ,renç koçibeyin 21 turbosu ,renault magena maxi falan onları görmediniz mi?

Sadece Renault 21 ler vardı biri Renç Koçibeyin. Bir kaç tanede Fiat vardı

Geri