(!) İşaretinin Anlamı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Stiff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaputu aç Fren Hidrolik seviyesini kontrol et. Allah korusun fren pedalın yolda giderken bastığın anda birden dibe inebilir.

Eğer hidrolik seviyesi normalse El freni müşürü arıza yapmış olabilir.

El freni 1 tık çekili kalsa araç gider lakin uyarı lambası yanar ve uyarı sesi verir...

bizim araçlarda el freni çok hassas tam aşağıda diyorsun ama 1 çıt yukarıda kalıyor farketmiyorsun .uyarı seside emniyet kemeri sesiyle karışınca farketmeden gidiyor öyle .

Kesinlikle El freni

Herkese teşekkür ederim, ciddiye alıp cevap yazmışsınız :) Şu konuyu açtım, el freninden olduğunu anladıktan sonra içim rahatlamıştı. Valla konu da açtım diye foruma girmeye utandım :D Tabi aracı daha yeni almıştım, hâla anlamını bilmediğim işaretler var. Konu açmadan önce araştırmıştım aslında, baskı balata ve frenlerle alakalı olabileceğini okuyunca panik oldum biraz. Teşekkür ederim.

Herkese teşekkür ederim, ciddiye alıp cevap yazmışsınız :) Şu konuyu açtım, el freninden olduğunu anladıktan sonra içim rahatlamıştı. Valla konu da açtım diye foruma girmeye utandım :D Tabi aracı daha yeni almıştım, hâla anlamını bilmediğim işaretler var. Konu açmadan önce araştırmıştım aslında, baskı balata ve frenlerle alakalı olabileceğini okuyunca panik oldum biraz. Teşekkür ederim.

Sora sora öğreneceğiz tabi burda utancak bişey yok : hepimiz birbirimize yardım için buradayız forumda aktif kalman dileğimle :)

Geri