İş yerinde öğle tatilimiz :) RC-Scale Araçlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GoKaLp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki tam şarjda kaç dakika kullanabiliyorsunuz ?

Ni-mh pil kullanırsan en fazla 10 dk filan ama Li-po pil kullanırsan yarım saat hiç durmadan oynarsın bizde genelde 3-4 tane pil var hongkong'dan ucuz olarak alıyoruz pilleri

Ni-mh pil kullanırsan en fazla 10 dk filan ama Li-po pil kullanırsan yarım saat hiç durmadan oynarsın bizde genelde 3-4 tane pil var hongkong'dan ucuz olarak alıyoruz pilleri

Ben de alıcam bunlardan bi tane benzinli olanlarından

Güzel makinalar...:eyv

arkadaşların haftasonu belgrad ormanında yaptığı foto çekimleri ve arabaları deneme görüntüleri benim işim olduğu için katılamadım ama fotoları sizlerle paylaşayım istedim buyrun iyi seyirler videolarıda ekleyeceğim

çok deli çok canlı makınalarmış beya... :cool:

bunlar 1/1 scale araçlar abi güzel çekimler yapılınca çoğu kişi gerçek sanıyor zaten :)

Muhteşem görüntüler çıkmış ortaya. Bunlar nerede satılıyor Gökalp? Değişik modeller de var mı?

Muhteşem görüntüler çıkmış ortaya. Bunlar nerede satılıyor Gökalp? Değişik modeller de var mı?

abi bu dünya çok geniş bunlar hepsi parça parça alınıp toplanıyor ama sana bir iki site ismi verebilirim Türkiye'den ama o araçların çoğu parçası amerika ve hong kong'dan gelme zamanla parça parça alınıp toplandı, direk kutudan bu şekilde çıkmıyor deneme yanılma birazda uydurmak gerekiyor parçaları

TOPMODELS - Model Araba, Uzaktan Kumandalı Araba, Model Uçak - topmodels.com.tr
Technomodel | Anasayfa
Hilal Hobbyland - Kendinize Daha ok Zaman Ayrn.

yurtdışı
HobbyKing R/C Hobby Store :
RC Cars | RC Hobby Shop | Radio Controlled Cars | RCMart.com-

Geri