teşekkürler hocam uyarı sağlam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-Hakaret içeren paylaşım yapılmış mı (özellikle erkek adaylarda, farklı futbol takım taraftarlarına yönelik)
-Taciz içeren hareketler var mı
gibi şeylere ofis olarak dikkat ediyoruz biz işe alım esnasında. Bunun dışında da işe alım sonrasında da çalışanlarımızın sosyal hesaplarını takip ederek işle ilgili yorumlarını özellikle gözlemlediğimiz doğrudur
çalışanlarımız açısından efendim enstitüde söz konusu değil tabi de müşavirlik şirketimizde facebook, twitter, instagram, klout, soundcloud, myspace gibi pek çok hesapları farklı profillerce (hepsi özenle hazırlanmış, profesyonel profiller ve gerçek kişileri temsil ediyorlar ) takip ediyoruz
teşekkürler hocam uyarı sağlam
bunlar normal, beklenen şeyler yine de
adını bile duymadım bunlarının yarısının hehe
aynı sekilde askerde olanlarında dikkat etmesi gerrekli hafta sonu izinlerinde ailemle fae'de gorusuyorum dersin komutan bakar zıtlaşır )İşverenler, iş başvurusu yapanları daha iyi tanımak için facebook'a başvuruyor.
İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) Genel Başkanı Nizamettin Bilici, Türkiye'de sosyal medya kullanımının çok ileri düzeyde olduğunu ve bu konuda Türkiye'nin dünyada üçüncü sırada bulunduğunu kaydetti. Sosyal medya üzerinden yapılan bütün yazışmaların ve dahil olunan bütün grupların hayatı etkileyebileceğinin ifade eden Bilici, şöyle konuştu:
''Gençler belirli gruplara üye oluyor. Facebook gibi sosyal paylaşım siteleri sürekli değişiyor. Orada üye olduğunun grup, zamanla bambaşka bir şekle bürünebiliyor. İşveren, iş başvurunuz sonrası nasıl bir kişiliğe sahip olduğunuzu anlamak için facebook'u kullanıyor. İş başvurusu veya iş görüşmesi yapacak kişiler, hesaplarında uygun olmayan veri bulunduğundan şüpheleniyorsa, hesaplarını geçici olarak dondurmalıdır. Burada yapacağınız her şey atanamamanıza bile neden olabilir. İstihbarat artık, elektronik ortamda yapılıyor. Bu verileri işlerken dikkatli olunmalıdır.''
( alıntıdır)
Kapattım kurtuldum
Sen Niye Kapattın Sahi La Face'ni ?
Gayet Mantıklı Bir Uygulama Aslında İnsanlar Face'de Hoşuna Giden Veya Kendi Kişiliğini Yansıtan Şeyleri Paylaşıp - Yorum Yapıyorlar