Ios 7

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uther77

Savaş ŞEN
Başkan
77-Yalova
Merhaba arkadaşlar iphone kullanan arkadaşlar bilirler bugün ios 7 güncellemesi geldi ilk izlenimlerinizi yazarsanız burdan birbirimize yardımcı olalım daha yükleyemedim hata veriyor serverın yoğunluğundan kaynaklı sanırım yükleyen varmı :)

Yükledim. ip5 me yeniden aşık oldum. İzlemek ile kurcalamak gerçekten farklı. Bazı kullanım alışkanlıklarını değiştirmişler ama daha kullanışlı olmuş. Özellikle ayarlar içine bir sürü detay gelmiş. Kurcalayın derim.

Kamera yan çekimde HDR kapalı ile kapalı yazısı sığmıyor. Apple a feedback verdim.

ios 7 tele wifi ile indirin. Doğrulamada hata verdiğinde inatlaşın en sonunda pes ediyor:D

Çoğu şeyi adam etmişler. Makina şimdilik stabil çalışıyor. Bakalım şarj vb konularda ne olacak.

Şebeke üzerinden girdiğim için ve tel zor çektiğinden denetlenemedi diyor.İphone 4 kullanıyorum banada gelmişmidir güncelleme?

Şebeke üzerinden girdiğim için ve tel zor çektiğinden denetlenemedi diyor.İphone 4 kullanıyorum banada gelmişmidir güncelleme?
Evet 4 lerede geldi ;)

Şimdi geldi varmış bendede güncelleme cahilliğimd verin:D665 mb diyor wifiden güncelleyeyim en iyisi.:)

Yükledim. ip5 me yeniden aşık oldum. İzlemek ile kurcalamak gerçekten farklı. Bazı kullanım alışkanlıklarını değiştirmişler ama daha kullanışlı olmuş. Özellikle ayarlar içine bir sürü detay gelmiş. Kurcalayın derim.

Kamera yan çekimde HDR kapalı ile kapalı yazısı sığmıyor. Apple a feedback verdim.

ios 7 tele wifi ile indirin. Doğrulamada hata verdiğinde inatlaşın en sonunda pes ediyor:D

Çoğu şeyi adam etmişler. Makina şimdilik stabil çalışıyor. Bakalım şarj vb konularda ne olacak.
İnat ettim ve başardım :) yükledim fakat mesaj yazarken donuyor yazdıkalrım sonradan geliyor bende de 5 var onun dışında şuan sıkıntı yok gibi

ben şimdi baktım iphone 4 de gelmemiş hala 6.1.3 güncel yazıyor !

walla ya bende göremedim 4 için ios 7 yi

Geri