- Konuyu Başlatan
Eyvallah ustadim..insallah sıkınti olmaz..bugun kargoladi satici..20gune kadar gelirmis...Canbus özelliğinin olduğunu sanmıyorum sıradan led ampuldü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah ustadim..insallah sıkınti olmaz..bugun kargoladi satici..20gune kadar gelirmis...Canbus özelliğinin olduğunu sanmıyorum sıradan led ampuldü.
Hocam takdir sizin ama ben 8000k ampul kullanmam..maviye yaklastikca renk, performans azalir diye biliyorum..6000k ya kadar renk iyidir...https://urun.n11.com/xenon-far/h1h3h4h7h11h2790059006-xenon-8000k-acik-mavi-far-seti-P132587699
Bu ürün için yorumunuz ne olur??
Eyvallah ustadim..insallah sıkınti olmaz..bugun kargoladi satici..20gune kadar gelirmis...
Led aydinlatmalardaki en buyuk sikinti yagmur yagdiginda aydinlatmanin asiri yetersiz olmasi. Dun sileceklerimi degistirirken bi ustayla gorustum. Cok kaliteli ledler var ama fabrikasyon orjinal urunlerin yerini tutmuyor dedi. Zamaninda servisten isik siddeti daha yuksek olan halojen ampul almistim. Sari tabi. Normale gore cok yulsek aydinlatma sagliyor. Renk disinda oldukca memnunum acikcasi.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam benim şuanki aydınlatmalarımda standart olanlarından ben de memnumun da. Şu patlayan xenonlarda çok hoşuma gidiyor. Açıkçası biraz makyaj ve kullanım rahatlığı olması açısından değiştirme isteğim var benim de. Siz ne dersiniz?