Sıkıntı yok kardeşim...benim için sıkıntı yok da soru sert di biraz bende o yüzden açıklama yapma gereği duydum abi sana karşı sorgulama yaparmış gibi oldu rahatsız oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıntı yok kardeşim...benim için sıkıntı yok da soru sert di biraz bende o yüzden açıklama yapma gereği duydum abi sana karşı sorgulama yaparmış gibi oldu rahatsız oldum
Aynı şeyleri bende düşündüm abi köprü trafiğinde iyi giderdi Burak abi görüntüler şahanegerçi çıkarken akşam yemeğini de alacaktık bak unuttuk hala ızgaraya köfte atıyordu adam
Eywallah Metinim Sen ve aracinda öleydi Rsler bile yetişemedi sesine temiz ses allah kaza bela wermesin kardeşim
Ha bide Murat abi de yanındaydın ona rahmen durmadınız canınız sağol sun kardeşim.
walla orasını bende anlamadım abi Ercan dedi sizin yanınızdan geçtik die orman yolunda bende durdum fotoğraf çekiyordum konvoyu neden durmadım dedim arabayı Murat abi suruyor du falan dedi
Bu arada yorumlar için teşekkür ederim abi daha kalabalıktık ta işte Mustafa abi bi slm werdi işler karıştı