İnanlar Otomotiv RenaultFanClub pikniğinden Konvoy görüntüleri

Abi eline koluna sahip ol bundan sonra bak hehe

yaşadığımız tek sıkıntı böyle olsun ya :eyv organizasyon 10 numara oldu :)
gerçi çıkarken akşam yemeğini de alacaktık bak unuttuk :) hala ızgaraya köfte atıyordu adam :)

Ben bi yarım daha lasaydım kesin döverdibeni duruyo duruyo bi seni doyuramadım şu alanda diyo aile kalabalı koldu ya sürekli aldım onlara :D ya kendime almıyorum diyorum inanmıyor :D

gerçi çıkarken akşam yemeğini de alacaktık bak unuttuk :) hala ızgaraya köfte atıyordu adam :)
Aynı şeyleri bende düşündüm abi köprü trafiğinde iyi giderdi :D Burak abi görüntüler şahane

Eywallah Metinim Sen ve aracinda öleydi :D Rsler bile yetişemedi sesine :D temiz ses :D allah kaza bela wermesin kardeşim :D

Eline sağlık burakcım ne güzel kareler böyle :eyv

Ha bide Murat abi de yanındaydın ona rahmen durmadınız canınız sağol sun kardeşim.

Burakım ben ne kaçırdım bilmiyorum ama görüpte durmamazlık ben yapmazdım emin ol :eyv

walla orasını bende anlamadım abi Ercan dedi sizin yanınızdan geçtik die orman yolunda bende durdum fotoğraf çekiyordum konvoyu neden durmadım dedim arabayı Murat abi suruyor du falan dedi :D

Bu arada yorumlar için teşekkür ederim abi daha kalabalıktık ta işte Mustafa abi bi slm werdi işler karıştı :D

walla orasını bende anlamadım abi Ercan dedi sizin yanınızdan geçtik die orman yolunda bende durdum fotoğraf çekiyordum konvoyu neden durmadım dedim arabayı Murat abi suruyor du falan dedi :D

Bu arada yorumlar için teşekkür ederim abi daha kalabalıktık ta işte Mustafa abi bi slm werdi işler karıştı :D

Benim kafa doluydu görsem ben konvoyu keserdim ortadan araya alır devam ederdik kardeşim :D sonuçta ikinci sıradaydım usta önden giderdi :))

Geri