İlk Telefonunuz ve Hattınız Neydi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RedFoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sene 95. Telsim ilk çıktığında Hat ile birlikte satılan Maxon diye bir telefon ile birlikte almıştım.
fiyatını tam hatırlamıyorum ama 2 maaşıma tekabül etmişti o zamanlar :))

Telefon da bu:
m1_jpg_9d9a2b_medium.webp

Daha sonra ericsson 337 kapaklı modelden almıştım. SMS alıp gönderemeyen salak bir telefondu kendisi :))

Ericsson-GF-337-01.jpg

1995 yılında ilk telefonum Türkcell hatlı Ericsson 337 idi. 1200 dolar :)
Aynı yıl aynı marka ve model telefonla başlamıştım, Tahtakale'den Turkcell hattıyla birlikte 700 Dolara almıştım, aynı numarayı ve operatörü kullanmaya devam ediyorum...:eyv

Motorola CD 930

BENİMDE İLK TELEFON BUYDU GAZETEDEN ALMIŞTIM.MAVİ RENKTİ :)
SONRA ERİCSON A1018 NOKİANIN ENVAYİ ÇEŞİTLERİ ESKİDİ GİTTİ

Motorola CD 930

BENİMDE İLK TELEFON BUYDU GAZETEDEN ALMIŞTIM.MAVİ RENKTİ :)
SONRA ERİCSON A1018 NOKİANIN ENVAYİ ÇEŞİTLERİ ESKİDİ GİTTİ

Siyah gri mavisi vardi 542 li hatla veriyolardi :) sonra bende a 1018 almistim. Mesaj falan gelince tepesinde isik yanardi.

siyah gri mavisi vardi 542 li hatla veriyolardi :) sonra bende a 1018 almistim. Mesaj falan gelince tepesinde isik yanardi.
ewet aynen
a 1018 motorla giderken düşmüştü hepsi bir parça olmuştu topladim taktim çalişmişti taş gibiydi
ayni araçlar gibi eski araçlar taş gibi ama modeli eski olunca çekiştten düşüyor yeni araçlarda herşeyi iyi kaporta kağit dokunmatik telefonlar gibi

İlk telefonum 1997 de ericsson 337 idi telsim hattı kullanıyordum.Tabikide konuşmak cesaret gerektiriyordu.

ilk cebimi şirket zorla aldırmıştı sinir olmuştum:))aynen şöylede birşey vermişlerdi unutmamışım hala hattımda telsimdi o zaman hatta bulunduğum yeri bile ekranda kayarak gösteriyordu hasta olmuştum o zaman bu teknolojiyehehe(yaklaşık tüm bunlardan yani Türkiye yeni ceplenmeden 2 sene önce filan gelen capon mühendislerin telefonlarına uzaydan gelmiş gibi bakıyorduk renkli ve görüntülü görüşme özellikleri filan vardı varın teknolojide olduğumuz sıralamayı ve şu anki hali siz hayal ediniz:pis)

Panasonic-GD-90.jpg
qw

ilk cebimi şirket zorla aldırmıştı sinir olmuştum:))aynen şöylede birşey vermişlerdi unutmamışım hala hattımda telsimdi o zaman hatta bulunduğum yeri bile ekranda kayarak gösteriyordu hasta olmuştum o zaman bu teknolojiyehehe(yaklaşık tüm bunlardan yani Türkiye yeni ceplenmeden 2 sene önce filan gelen capon mühendislerin telefonlarına uzaydan gelmiş gibi bakıyorduk renkli ve görüntülü görüşme özellikleri filan vardı varın teknolojide olduğumuz sıralamayı ve şu anki hali siz hayal ediniz:pis)

Panasonic-GD-90.jpg
qw

teknoloji olarak çok ilerdeyiz :D

Hatta şunu dinle abi :)

benim ilk telefonda gazeteden 41 kupona aldığım ericson 1018 uydu antenli telefondu :d

Benim ilk telefonunda nokia 3110 du.

Geri