İlk talihsiz kazamızı yaptık :/

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dgnyrgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önceliklegeçmiş olsun. Kiralık araç.istemeyi unutmayın ve kırmızı da servis.bile tam renk uyumunu sağlayamıyor diye duydum :(

Allah beterinden korusun büyük geçmiş olsun

Önceliklegeçmiş olsun. Kiralık araç.istemeyi unutmayın ve kırmızı da servis.bile tam renk uyumunu sağlayamıyor diye duydum :(
Öncelikle dualarınız için sağolun arkadaşlar. Allah kimsenin başına en ufak bir çizik bile vermesin hem aracına hem canına. Kiralık araç konusunda bilgi verebilir misiniz? Aracın en lazım olduğu zamanda talihsiz bu olayı geçirdik. Ben de araç istemeyi düşünüyordum ama prosedürünü bilmiyorum.

Aradım hasar bölümünü biraz önce. Fotokopilerle gitmemi istediler ve benim belgelerimle. Renonun bana sigorta yaptığı firma ile bana çarpan adamın firması aynı. Yalnız renodaki bayan o şirketle sigorta anlaşmamız yok dedi. Parçaları dışarıdan temin edilebilir karşı tarafın sigortası tamamını karşılamayabilir dedi. Sizin kaskonuzdan yaptırıp daha sonra sizin kaskonuz karşı tarafın sigortasından o parayı karşılar kaskonuz çizilmemiş olur dedi ve işlem daha çabuk olur dedi. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar?

Benim dikkat etmem husuhlar nedir bu aşamada? birazdan servise gideceğim.

Gecmis olsun

Amin cümlemizi kardeşim. Yarın aracı servise götüreceğim sizce kaç gün beklerim. Tabii servisin yoğunluğuna göre değişecek bu durum ama ortalama olarak?

Öncelikle geçmiş olsun. Servisi iyi seç sonra benim gibi uğraşırsın açtığım konuya incelersen aynı durumun mağduruyum adamlar kapının hem boyasını tuttaramadı hemde yaptıkları boya kabardı ama bunu kabul etmiyorlar yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum

Geçmiş Olsun , ALLAH Beterinden Saklasin :eyv :eyv

Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Servis konusunda daha önce başka bir konuda da bahsetmiştim, Mais yetkili servisleri daha profesyonel.

Aracı aldığım yetkili servise gösterdim. Aracı pazartesi teslim edeceğim. Yedek aracı kasko şirketi ile görüştüm. 7 güne kadar yedek araç sağlıyorlarmış. Aracımın tamir süresi ortalama 10-15 gün olarak söyledi usta. Bilir kişi bakalım ne diyecek. Rena mais taşınıyormuş sanırım Bursa'da. Yedek parça temininde aksamalar oluyormuş.

geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah

Geri