Akü zımba gibi basıyor maşallah, @cantekin67 nin dediği gibi pompadan kaynaklanıyor olabilir...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bobinler 2006dan sonra iyileştirilmiş mal olarak geldi.Ancak ondan olmayacak diye bişey yok.Sen neden alıp değiştiriyorsun ki garantili araba git servise dayan bunun bobinler arızalı diye, zorundalar yaniDeğerli Arkadaşlarım internetin altını üstüne getirdim.Megane 3 lerden önceki diğer megane modellerinde ateşleme bobini arızasının kronik olduğunu gördüm.çok kişi bundan yakınmış ve değiştirmiş.Bujilerin hemen üstündeki bobin ...hatta valeo markaymış hatalıymış bunlar.benim sorunda sanki ateşlemeymiş gibi görünüyor.Sizce gidip değiştireyimmi? Bilgisayara hata düşmemesi sinir bozucu hiçbir hata ggörünmüyor bilgisayara bağladıklarında...Sizce alıp değişsem yararı olurmu????
Nolacak sanki yarın dediğin gibi gidip değişin diyecem ...kaybedecek bişey yok...
Abi bobinler 2006dan sonra iyileştirilmiş mal olarak geldi.Ancak ondan olmayacak diye bişey yok.Sen neden alıp değiştiriyorsun ki garantili araba git servise dayan bunun bobinler arızalı diye, zorundalar yani