Bu boya tutmama konusunu anlamıyorum her rengin kodu yok mu sonuçta o kod boyandığında neden renk tutmuyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu boya tutmama konusunu anlamıyorum her rengin kodu yok mu sonuçta o kod boyandığında neden renk tutmuyor?
İşte niye sırıtıyor anlamış değilim valla bi daha siyah ya da beyaz araba alcam bu gidişlegüneşten falan fark edilmesede boya rengi solar gibi oluyor yeni boyanan yerde sırıtıyor o yüzden. bizim ticari araç dada lokal boya vardı renkler sırıtıyordu ton farkından dolayı babamda damalı eşek gibi oldu diyip komple boyattı
Arkadaşlar merhaba,
Aracıma park halindeyken resimde de görüleceği üzere arka tampondan çarpmışlar ve kaçmışlar. Kaskom mevcut aracı autoking e gösterdim mini onarım boyutlarını geçtiğini + 126-TL alarak ısıtma işlemi uygulayarak tamponu düzeleceklerini ve akabinde boyayacaklarını ilettiler.
Servise de ayak üstü sordum tampon iç kısımda kırık varmı yok mu söküp bakmak gerekir dediler.
Aracın boyasının tutturulması zor olduğu için açıkçası ikilemde kaldım. Buraya giren arkadaşlar servis in dahi boyayı tutturamadığını daha önceki mesajlarında iletmişlerdi.
Mini onarımda kasko zarar görmüyor ama işçilikten şüpheliyim.
Acaba aranızda bu tarz durumla karşılaşıp herhangi bir autoking ten tampon-boya vs işlem yaptırmış arkadaş var mı?