İlk kazam

Geçmiş Olsun , En Büyük Kazaniz Bu Olsun :eyv :eyv

​Geçmiş olsun.

malum İstanbul işte ne beklersin ki.. :o ayağını debriyajdan çekmeyi öğrenen veletler trafikte geziyor..

örnek vereyim 3 yan binada oturan komşumuz var megane II leri var arabanın heryeri dökülmüş daha 2008 modelmi 2009 mu ney bilmiyorum :) oğlu var 15-16 yaşlarında zaten serseri tipli aynı zamanda bunlar babamın müşterisi. bugün hal hatır sormak için aramış bunların bi komşuları varmış artık kimse bunun oğluna demiş beni arabayla bir yere götür diye artık kendi şöförlüğü mü yok bilmiyorum? her neyse cocukta giderken bi tane öğretmen kadına çarpmış dikiş mikiş birinin başını yemiş işte.. üstelik sadece de ehliyetsiz olduğu için ceza yemiş.. 1500 lira.. o kadının çektiği acılar ve bu veledin yaptığı iş.. bana biri o yaşlarda dese asla kabul etmezdim... ALLAH hepimizi beterinden korusun böyle veletler canımıza zarar vermesin inşAllah :)

bizim araçta ayrıca 2 tane de göçük var bildiğin üzere :D bunları ben hiç kafama takmıyorum o göçüklerde yine veletler yüzünden oldu.. adam gepgeniş yoldan geçememiş takmış çamurluğa biri kar yağdığında kaydırmış vurmuş..

İstanbul da çiziği geçelim ben vuruksuz boyasız araba görmüyorum trafikte valla :D garaj olsa belki bi nebze korunur ama ALLAH ın işi işte olacağı varsa her yerde olur bir yere gittiğinde mesela ALLAH korusun..
Doğrudur İstanbul gibi kalabalık bir yerde arabayı kollamak hayli güç ama ben köyde oturuyorum 2 yıldır çiziği dahi yoktu aşırı dikkat ederim arabama ama işte böyle oluncada arabamdan soğuyorum morali bozuluyor insanın..

Doğrudur İstanbul gibi kalabalık bir yerde arabayı kollamak hayli güç ama ben köyde oturuyorum 2 yıldır çiziği dahi yoktu aşırı dikkat ederim arabama ama işte böyle oluncada arabamdan soğuyorum morali bozuluyor insanın..

ufak şeyler kafana takılmasın soğuma arabadan :) geçen İstanbul a geldin görmüşsündür arabaların halini..

ben çiziklerden değil fakat o kar yağdığında vurulan kapıdan dolayı soğuyorumçok kötü duruyor.. :( boyanmasın diye duruyor öyle ama her seferinde de gözüme batıyor..

ufak şeyler kafana takılmasın soğuma arabadan :) geçen İstanbul a geldin görmüşsündür arabaların halini..

ben çiziklerden değil fakat o kar yağdığında vurulan kapıdan dolayı soğuyorumçok kötü duruyor.. :( boyanmasın diye duruyor öyle ama her seferinde de gözüme batıyor..
Evet her araba yamalıydı İstanbulda ama zaten sorunun halledilmesi pek zor olmayacak içim rahatladı .

Geçmiş olsun ahmet bence o fotograftaki yere sadece pasta ile temizle sonra biraz cila kafi boya rütuş bence gerekmez :eyv

Geçmiş olsun ahmet bence o fotograftaki yere sadece pasta ile temizle sonra biraz cila kafi boya rütuş bence gerekmez :eyv
Pasta var ama şimdi onu sürersem o derin yerleri beyazlatırsa çok daha belli olur diye hiç dokunmadım şuanda zaten şehir dışındayım araç garajda yatıyor. Ama boyacı bi tanıdğımla iletişime geçtim problem edilecek bişey olmadığını oda söyledi .

Murat abinin dediğini gibi rötüş falan uğraşmaya değmez orjinal sprey gibi tutmuyo sür pastayı o çıkarıcak zaten :)
Bu arada geçmiş olsun . :)

Murat abinin dediğini gibi rötüş falan uğraşmaya değmez orjinal sprey gibi tutmuyo sür pastayı o çıkarıcak zaten :)
Bu arada geçmiş olsun . :)
Saolasın kardeşim 5 Haziranda dönücem o zaman halledicem fotoğraf eklerim inşallah.

geçmiş olsun. pasta sürün kalan iz içinde servise yolun düştüğü zaman hazırda aynı renk boya varsa rutuş. araçta eninde sonunda bir eşyadır inip binerken gözüne çarpmasın, olmamış gibi kullanmaya devam....

Geri