Ilk Kaza

Büyük geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korusun

En çok korktuğum kaza yaramalı kazalar.Karşı tarafın ehliyetsiz olması sizin büyük bir avantajınız olmuş.Çünkü butür yaramalı kazalarda kamu davası açılmakta yetmezmiş gibi birde kişi isterse tazminat davası açabilmekteKarşı taraf sanırım yaralanmadığını belirtmiş bundan dolayı hakkınızda herhangi yaptırım olmayacaktır.Çok geçmiş olsun allah herkesi butür kazalardan korusun

çoookk büyük geçmiş olsun çok şükür arabada pek bişey yok gibi bununla atlatmışsınız ALLAH her birimizi daha beterlerinden korusun inşallah bir daha yaşanmaz :(

olay faili mechul doğulu işte ne olucak ne beklersinki.. (herkes için aynı şeyi demiyorum)

çoookk büyük geçmiş olsun çok şükür arabada pek bişey yok gibi bununla atlatmışsınız ALLAH her birimizi daha beterlerinden korusun inşallah bir daha yaşanmaz :(

olay faili mechul doğulu işte ne olucak ne beklersinki.. (herkes için aynı şeyi demiyorum)

Biraz da o sebepten şikayetçi olmak istemedik.100-200 liralık masraf icin bosu bosuna ortamı germeye gerek olmadıgını düşündük.Kaldi ki hastaneye ziyarete gitmek istediğimde polis karşı cikti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun allah beterinden korusun.

Cok tesekkur ederim herkese.Kaza raporunu aldim,karşı taraf tam kusurlu gorunuyor.

Benim acimdan olay kapandı.Umarim bir daha hic birimizin basına gelmez bu tur olaylar.

Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepimizi.

Biraz da o sebepten şikayetçi olmak istemedik.100-200 liralık masraf icin bosu bosuna ortamı germeye gerek olmadıgını düşündük.Kaldi ki hastaneye ziyarete gitmek istediğimde polis karşı cikti.

Ya bırak boşver batuhan ne ziyareti. Kapansin gitsin konu.

çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun...

iki taraf için de üzücü, can sıkıcı bir durum.

polislerin tecrübelerini dikkate almak iyidir vardır bildikleri. şu anda karşı tarafın canı yanmış durumda maddi manevi yıpranmışlardır....

Geçmiş Olsun Bildiğim Kadarıyla İzmirlisiniz. İzmir Trafiğinde Ne Kurllara Uyuyolar Nede Saygı Var. Hele O Arabalrın Arasında Makas Atarak Giden Motosikletliler

Geri