İlk fotolarla Broadway görünümlü Spring

en son kasaya nasıl benzettin.. arkada büyük farklılıklar var çünki....

Arka paneli değiştirdik arka tampon zaten direk oturuyor fazla bi farklılık yok sadece yeni stopları farklı olduğu için panelin değişmesi gerekti. Ön tarafta farların oturduğu panel farklı farları oturtmak için far yuvasını biraz genişlettim ve yeni vida delikleri açtım bunu yaparken göz ayarınızın iyi olması lazım sonra panjuru tamponu tam oturtamazsınız.

cantından orjinalini bulursan çoook süper olacak

cantından orjinalini bulursan çoook süper olacak

Abi inşallah jantlarda yakın zamanda olacak. Bi arkadaşımızda Flash S var bildiğiniz üzere Broadway RNİ ile aynı model jant. O aracını verip sıfır araç alacak o zaman jantları değiştirecez.

​Abi emeğinize sağlık süper olmuş.:eyvMako far lazım abi aklında bulunsun.:)

​Abi emeğinize sağlık süper olmuş.:eyvMako far lazım abi aklında bulunsun.:)

Halil farı ne yapacan hayırdır.

Abi benim sol far bayağı eskidi hemde 1 civata tutuyor.Makul bir fiyat olursa sırıtmaması için çift takayım dedim.O herif telefonları hala açmıyor.:pislik

Halil biz bu arabaya ankaradan getirttik yarın bi haberleşelim fiyatını öğreneyim sana.

Halil biz bu arabaya ankaradan getirttik yarın bi haberleşelim fiyatını öğreneyim sana.
Tamam abi haber bekliyorum sağolasın.

Büyük Değişim , Muhteşem Çalişma .. Gerçekten Verdiğiniz Emeğin ve Zamanin Karşiliğini Fazlasiyla Aldiğinza Şüphe Etmemek Lazim Harika Olmuş Elinize Sağlik.. :eyv

Geri