İlk calistirmada 3-5 saniye gelen ses

djfernando

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaslar araban il calistirmada 3-5 saniye tak tak tak diye ses yapiyor sonra bidaha yapmiyor.
bu ses eger gec yaglanmayla alakali bir durumsa 3-5 saniyelik bu vuruntu araca zarar verirmi? cok arastirdim pek bisey bulamadim net cevap verebilecek arkadaslara simdiden minnettarim saygilar

Motoru stop ederken de aynı sesleri yapıyorsa egzos vuruyor biryerleree. ...

tesekkürler cevabiniz icin. sadece ilk calistirmada kesinlikle motordan gelen ses. demek istedigim herhangi bir nedenle gec yaglama yapiyorsa bu 3-5 saniyelik vuruntu motora zarar verirmi

tesekkürler cevabiniz icin. sadece ilk calistirmada kesinlikle motordan gelen ses. demek istedigim herhangi bir nedenle gec yaglama yapiyorsa bu 3-5 saniyelik vuruntu motora zarar verirmi
Motorla alakali olduğunu sanmıyorum. .Eğer geç yağlama olsa rolenti de de olurdu. Eğer varsa böyle bişi pistonlari tabiki yiprwtir en kisa surede servise gidin bence

Selam arkadaslar araban il calistirmada 3-5 saniye tak tak tak diye ses yapiyor sonra bidaha yapmiyor.
bu ses eger gec yaglanmayla alakali bir durumsa 3-5 saniyelik bu vuruntu araca zarar verirmi? cok arastirdim pek bisey bulamadim net cevap verebilecek arkadaslara simdiden minnettarim saygilar
Arkadasim merhaba..sorunun klima hava klepe motorundan kaynakli..sağ taraftan torpido icinden gelen bir ses..ic hava devir daim tuşuna bastiginda da yapar o sesi..
Arac kontak kapatildiginda hava klepe motoru klepeyi kapatarak disaridan kötü ve tozlu hava gelmesini önler.kontak açıldığında tekrar klepe açılır.
Cok pahali bir parca degil..oto elektrikciler degistirir parcayi..AMA DIKKAT ET GÖĞÜSLÜK SÖKÜLECEK DİYEN OLURSA İNANMA.torpido sökülecek sadece..motor topidonun altinda..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri