1.4 RNA aracım var yaklaşık 2 ay oldu alalı ilk aldığımda çalışmakta zorlanıyordu usta önce yağını suyunu değiştirelim dedi yağ su hava filitresi felan tamamen değişti sonra araç jonta yakmış dedi tamam dedim onuda yaptırdık ( MOTOR İLK DEFA AÇILMIŞ USTANIN DEYİMİNE GÖRE) bana sibop ayarı felan yaptığını, gaz ayarı yaptığını, rod balans yaptığını, antafiriz koyduğunu, lpg beynine aküden bir kablo alarak bir şey taktı şuandaki sorunum ise ilk çalışmada tekliyor yani botur botur çalışıyor gaza basmasam stop edecekmiş gibi, çekiş pek iyi değil gaz yiyor ama çekmiyor, fazla yakıyor dün gaz aldım 32 kuruş, karbrotör kelebeğini felan temizlediğini söyledi usta, bujiler değişti ( buji kabloları değişmedi birde buji kablolarından biri ön camın altında bir yere takılı olan kabloda yırtıklık var o yırtıklıktan bir kablo çekip yine ön camın altlarında bir yere bağlamışlar bu nedir bilmiyorum yeni buji kablosu aldığımda da ordan yine bir yer açıp böyle bir kablo çekecekler mi bilmiyorum) bu konuda fikirlerinizden yararlanmak istiyorum... yeni bir başlık açmadım aynı konu ile alakalı olduğunu düşündüm... Saygılar....