Videoyu en az on kere izledim, daha doğrusu dinledim. İlk çalıştırmada motor daha rölanti devrine bile ulaşamadan, yaklaşık bir saniyelik bir uğultu geliyor. Rölanti devrine ulaştıktan sonra ve gaz verirken bu ses yok dinlediğim kadarıyla. Bu tür uğultulara rulman arızalarında rastladım. Bilye ya da yataklardaki aşınma ve bozulmalar sonucu rulmanlar yalpalıyarak / titreşerek çalışırlar ve uğultulu çıkarırlar. Düşük devirlerde uğultu daha fazla, yüksek devirlerde daha azdır, hatta hiç duyulmaz bile. Bu durum sesin frekansından kaynaklanır. Uğultunun frekansı yükseldikçe artık duymaz oluruz. Ama yalpalama / titreşim hep vardır. Motordaki tüm kayışlar bir kasnağı hareket ettirir ve kasnakların milinde de rulmanlar vardır. Benim kanaatim bu uğultunun rulman kaynaklı olabileceğidir. Tabii ki en doğrusu, motoru en kısa zamanda iyi bir ustaya / servise göstermektir. Belki yolda kalmanıza yol açacak ve ileride daha pahalıya malolacak bir arıza mevcuttur. Tedbiri elden bırakmamak lazım. Kazasız, sorunsuz günler dilerim.