İlk arabam Megane II Sedan

Aynen 200 tl sisler için ayırıcam bidahaki ay ilk iş olarak sis ve xenon yapıcam ondan sonrası zaten amerikan park falan ufak şeyler 1 günlük iş bu arada forumda profil resmimi değiştiremiyorum yetkililer bu mesajı görüyolarsa bi el atıversinler :)

üye kontrol paneline gir sol altta avatarı değiştir dersen mesajlarını yanında resmın cıkar profıl resmı dersen profilinde resim çıkar :eyv

aracınız hayırlı uğurlu olsun :masallah :masallah :masallah maşallahı var Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin diri duruyor :eyv benimde dikkatimi rölanti mevzu çekti asagı ınerken baktım uğur abi yazmış

rolantı az çok aynı oluyor bak mesela benimki burda asagı yukarı aynıdır ve burda olması gerekir :)

1977048_10200709068408677_1428603598_n.jpg

bu arada sizin şirket ve elamanlar fransaya çalışıyor :D 2 tane fluence 1 megane 1 peugeot hepsi de fransız :D

motor temizliğine el atmalısın baya tozlanmış :)

Hayirli Ugurlu Olsun ALLAH Kaza Bela Vermesin , Güle Güle Kullanmak Nasip Olsun İnşallah :eyv :eyv

Bu haftasonu detaylı temizlik yapmak istiyorum bi iş karışmazsa girişicem inşallah

Aracın hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin inşallah. Tüm dualarına gönülden amin diyor ve aracınla fazla oynamamanı tavsiye ediyorum. Sade ve temizlikten yanayım her daim.;)

Geri