@ İle Üye Etiketleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Whiteroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Vallahi harika olur günceli ilgilenmek lazım:cool:

Güzel olur.. Birinin mesajına cevap veriyorsun bakmayı unutuyor ya da birisi senin mesajına cevap veriyor bakmayı unutuyorsun filan sıkıntı ortadan kalkmış olur.. :)

Evet Çok Güzel Bir Uygulama Olur Görüşündeyim ( Ayrıntılar Fark Yaratır ) :eyv

Ben bu konuyu Mustafa abinin yanına gittiğimde konuştum ama çok zor birşey olduğunu söyledi ne yazıkki :)

Advanced User Tagging benzeri eklentiler ile çok zor olmayan bir uygulama aslında...

Ben bu konuyu Mustafa abinin yanına gittiğimde konuştum ama çok zor birşey olduğunu söyledi ne yazıkki :)

Hiçte bile :) , 1 eklentiye bakar :)

yapılmış bile :)

Bu konuda yönetim birşeyler yapabilirse çok iyi olur.Lakin etiketleme olsun alıntı olsun hiçbir şekilde uyarı almıyorum tapatalk dan giriyorum diğer forumlardan uyarı alıyorum fakat RFC den uyarı almıyorum.İsmin önüne @ koyunca o kişiye uyarı gitmeli

34VR1415

Bu konuda yönetim birşeyler yapabilirse çok iyi olur.Lakin etiketleme olsun alıntı olsun hiçbir şekilde uyarı almıyorum tapatalk dan giriyorum diğer forumlardan uyarı alıyorum fakat RFC den uyarı almıyorum.İsmin önüne @ koyunca o kişiye uyarı gitmeli

34VR1415

Abi sanırım Tapatalk ile alakalı bildirim olayı. Benim diğer forumlarda sıkıntı yok dediğin gibi alıntılar bildirimler düşüyor telefona ama Rfc den gelmiyor. Bazen düzeliyor geliyor ama bu sefer de atıyorum iki gün bildirim gelmedi iki günlük okunmuşlar dahi bildirim olarak geliyor. Biz diğer forumda çok çektik bundan. Şimdi iPhone ve android icin yazılımcı arkadaş var ona forumun aplikasyonunu yaptırdık.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Abi sanırım Tapatalk ile alakalı bildirim olayı. Benim diğer forumlarda sıkıntı yok dediğin gibi alıntılar bildirimler düşüyor telefona ama Rfc den gelmiyor. Bazen düzeliyor geliyor ama bu sefer de atıyorum iki gün bildirim gelmedi iki günlük okunmuşlar dahi bildirim olarak geliyor. Biz diğer forumda çok çektik bundan. Şimdi iPhone ve android icin yazılımcı arkadaş var ona forumun aplikasyonunu yaptırdık.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com
Evet Tansel kardeşim, tapatalk ile girdiğim diğer forumlarda bildirim alırken RFC den bildirim gelmiyor.Bildirim RFC de sadece sohbet chat kısmında geliyor

34VR1415

Bildiğim kadarı ile forum altyapısı desteklemiyor.Desteklemesi içinde değişiklik ve dolayısı ile para lazım 😊😊

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri