Vallahi harika olur günceli ilgilenmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu konuyu Mustafa abinin yanına gittiğimde konuştum ama çok zor birşey olduğunu söyledi ne yazıkki
Bu konuda yönetim birşeyler yapabilirse çok iyi olur.Lakin etiketleme olsun alıntı olsun hiçbir şekilde uyarı almıyorum tapatalk dan giriyorum diğer forumlardan uyarı alıyorum fakat RFC den uyarı almıyorum.İsmin önüne @ koyunca o kişiye uyarı gitmeli
34VR1415
Evet Tansel kardeşim, tapatalk ile girdiğim diğer forumlarda bildirim alırken RFC den bildirim gelmiyor.Bildirim RFC de sadece sohbet chat kısmında geliyorAbi sanırım Tapatalk ile alakalı bildirim olayı. Benim diğer forumlarda sıkıntı yok dediğin gibi alıntılar bildirimler düşüyor telefona ama Rfc den gelmiyor. Bazen düzeliyor geliyor ama bu sefer de atıyorum iki gün bildirim gelmedi iki günlük okunmuşlar dahi bildirim olarak geliyor. Biz diğer forumda çok çektik bundan. Şimdi iPhone ve android icin yazılımcı arkadaş var ona forumun aplikasyonunu yaptırdık.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com