İlandaki Clio2 HB 1.6 16v 3kapı Alınırmı???

Valla hocam Clio1 için 9-9,5 binden fazla vermek bana biraz saçma geliyor. 11-12ye Clio2 - MeganeCoupe - Laguna bulunuyor yanlışmıyım?

11yazıp 9-9,5a iniceğinide sanmıyorum :D

iner bence. sansını dene :)

Bir sürü extra var üstünde olmadı bi kaçını çıkarır...

Son durum. bu arkadaşı aradım aracın herşeyi çalışıyo güzel dedi. Lpg de var 1sene vize var. fiyatta bişeyler yaparsa alıcıyım kısmetse birazdan buluşucaz. beğenirsem ve rakamda anlaşırsak ustaya göstericem
Renault Clio 1.6 16V Extreme 2001 Model 12.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 78747898

bu olmazsa bununlada görüştüm buda olabilir
Renault Clio 1.8 RSi 1997 Model 9.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 78758695

Son düzenleme:
11 e o siyah alınır bence mavi ye bulaşma sport a baktır eğer oda sorunlu çıkarsa bence siyah a yönel pazarlık yapılır her türlü . bu arada 10 11 e tabiki coupe var ama 98 model 1.6 8v motor sunroof vs. yok coupe dedinmi sunroof olacak k4m olacak o yüzden kasaya aldanıp 8v lik coupe almayın derim

Siyah Rsi neden bu kadar önerdiniz diğerinden farkı nedir? Mavi Rsi ler güzel. Lpg li 11olan son 10olur dedi. Lpg olmayanda pek pazarlık yok dedi yani 9a vericek sanırım.
Klimalı olsunda 10bine Coupe bulsam alıcamda yok işte izmirde hocam.

Yeni bulduğum Clio2 için ne diyosunuz? yarın buluşucaz kısmetse

bence o clio güzel, ama aracın bakımlarını sor triger vs. ne zaman değişmiş en son. sonradan masraf acmamısı için

Son gelisme
2001 Clio ya baktırdım. Araçta komple boya var. Kaput-sofor kapısı-on camurluklar-sol arka camurluk degismis. Şaselerde ve motorda sorun görünmüyor. Fiyatıda pek düşmedi biraz butcemi zorliycak 11.500lira diyor. Çok kararsızım ne tavsiye edersiniz?
Sürüşü güzel. Klima sağlam. Gaz fren iyi beğendim kullanımını

Geri