İkinci Elde Kilometre Korkusu

2009 da 90.000 küsürde son kez servise girmiş biz aldık 2012 de ve km 135.000 de idi .
Tramerden sorgu mesajı da 134.xxx km diye gözüküyordu . ( Son muayyne tarihi 31.01.2012)

Bu şekilde Km nin orjinal olduğunu garantiledim .

Km nin orjinal olup olmadığını yazılı şekil dışında anlayamassınız .
Valla işin kurdu şirketler var .

Adam pert arabayı topluyor , km sini düşürüyor , sonra sonax'a +500 TL ödeme yapıyor iç dış detaylı temizlik yapıyor falan .
İmkansız yani anlayamassınız .
Bir de plakayı değiştiriyor oldu sana 5664 den hasar ve pert kayıtsız fıstık gibi kusursuz araba..

sakata gelmemek için plakayla da motor, şaşi no lada bakacaksın.
tramer mesajlarından km belli olmaz. 2009 da 90bin . 2012 de 135 bin. belki 235 dir nereden biliyon. 3 sene az mı....
experte sokarsan öyle bir anlarlar ki onlar km nin orjinal olup olmadığını...

(pert olayına gelirsek. kanun açığı var. iyi aileler,iyi aile çocukları para kaybediyor. çkallar para kazanıyor.
devletin bi çare bulması lazım.) niye ben 3 milyar zararla satacam arabamı. illa bizde mi nmuzsuz olalım

​2.el daima risktir...........

Traktörlerde de aynı şeyi yapıyorlar,saatini düşürüyorlar.. İç güç üçkağıtçılık olmuş, millet bir şey almaya korkar duruma geldi..

​2.el daima risktir...........

kanunlar işlerse, mahkemeler işlerse...ne risk kalır ne bişey. kurdu, çakalı, iti kopuğu zengin ediyoz. devlet niye bunlara çalışıyor hala anlamadım.

Geri