DEMİRTAS
Bilgi Girilmemiş
Acele etmeyin... Hayırlısı olsun...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
K belgesine gerek yok.Sonuçta biz huhusi amaçlı kullanıyoruz,ticari amaçlı kullannanlar için k belgesi.Hız sınırına gelince 'Ayağını hızına göre uzat' diyorum
clio da alınabilir niye megane?? off k3 u bendemi alıcam husisi kamyonet yazıyordu benımkınde yanlış hatırlamıyorsam ... o hız sınırlarıda ne öle yaa ben iyiki radara fln yakalanmıyorum
gelde basmaa gaza yanii
clio, symbol onlara kanım ıısnmıyor bi türlü )) kangoo çok istiyorum ama onunda kısıtlamaları var 2005-2007 scenic 1.5 hoşuma gidiyor onlarda çok tuzlu ) 2005-2007 megane 1.5 yine 25 bine felan bulunuyor ondan megane tercihim olucak )
+10 hadi gelde basma zaten böyle uyuz oldugum yollarda zor zoruna 120 ile igidiyorum bakıyorum rahat sorun yok yapıştır çok fazla hız seven biri degilim ama en azından 88 ile gitmek var 120 ile gitmek var aradaki fark dünyalar kadar. )
meganları pek bilmiyorum ama güzel araç görüntü itibariyle ama ne bilim sanki cliolar dahamı az yakıyor? yani önemli olan bence az yakıp çok kaçması ahahahha şaka bi yana da inşallah istediğin gibi bi araç bulursun. vala arabalar çok pahalı geçen pazarı gezdim uhaa dedım bu ne fiyatlar
geçen haftasonu çıktım bursa yoluna heryerde radar 70 ile gidin diyo bide Allahım nasıl zorlandım bilemezsin bı aracta hız sabıtleme olacak kardeş ben bunu öğrendım yoksa o ibre varyaa alıyo başını gidiyor keseye zarar valla