IDE COUPE VVR 90 yeni haliyle :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZgN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah kolaylık versin :D Son halini bekliyorum sabırsızlıkla :)

aslında çabuk biticekti ama sunroof skıntısı çıktı ortaya :( onu halledicm işlemlerden önce

Hayırdır sunroof'da ayak mı kırıldı :(

yok açılınca kapanmıo ön tarftakı ayağında sıksma yapıomuş oda sunroof u rayından ckartıo zorlayınca :S

boğulur belki ama böylede boğuluyor,ya tam agresif olsun yada hiç girişme bence :eyv

değerlendrcem :) bide kafama göre jant bulabilsem alıcam olmadı kaplatır yada boyatırım :)

yok açılınca kapanmıo ön tarftakı ayağında sıksma yapıomuş oda sunroof u rayından ckartıo zorlayınca :S

geçmiş olsun :) neyse hiç olmazsa açılıyor bnmde ayak kırıldı hiç açılmıyor :( inş bnmki gibi çok masraflı bişey değildir sizinki :)

güzel olmuş valla:)

Benim IDE'nin aynısı..:)) Bence coupenin en güzel renklerinden biri bu renk. Yalnız açık konuşmak gerekirse yaptığınız far karartmasını çok başarılı bulmadım. Onun yerine biraz daha maliyetli olsa da sonar far takımı almak çok daha mantıklı olacaktır. Umarım İstanbul'a geldiğinizde yüzyüze görüşebiliriz...Ayrıca performans için katalitik iptal, ardında küçük depo ve düz boru ile Supersprint son susturucuyla motordaki modifiye tatminkar noktalara gelirsiniz. Ayrıca ECU CHIPS'in de IDE motorlar için yazılım yapılabildiklerini hatırlatırım. Hürmetler

Son düzenleme:
Benim IDE'nin aynısı..:)) Bence coupenin en güzel renklerinden biri bu renk. Yalnız açık konuşmak gerekirse yaptığınız far karartmasını çok başarılı bulmadım. Onun yerine biraz daha maliyetli olsa da sonar far takımı almak çok daha mantıklı olacaktır. Umarım İstanbul'a geldiğinizde yüzyüze görüşebiliriz...Ayrıca performans için katalitik iptal, ardında küçük depo ve düz boru ile Supersprint son susturucuyla motordaki modifiye tatminkar noktalara gelirsiniz. Ayrıca ECU CHIPS'in de IDE motorlar için yazılım yapılabildiklerini hatırlatırım. Hürmetler

bu dediğinz sistemde ben arabanın içinde duramm herlde sesden:) f7r ıma yapmıştm yanlız son sustrucm hks idi aşırı bi ses çok tatminkar ancak trafik plslerinn ilgisini çok çekio sadece son sustrucu olarak dusunuorum şuan vede aslında junjan dı sanırım buldum bi takım far da maliyeti fazla geldi şimdilik diğer işlemleri yaptramicak oldugum için iptal ettim bir dahaki proje girişimmde insallah saygılr :)

Geri