Sen yaparsın kubilay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yaparsın kubilay
Tavan lambasından elektrik alınarak uygulanabilir...
burnuma yeni proje kokuları geliyor benim touchcan kişilik bozulmasına başladı kendini iconcan gibi hissediyorTouch versiyonda tavan ile camin oldugu yerde yani iconlarda sensor icin elektrik gelen yerde bi ufak delik bosluk var icerisinde alt yapi olarak elektrik kablosu olabilir tığ gibi birseyle karistirip bakmak lazim
Far sensörü aynanın ordaki yerden algılıyor,bizzat test ettim sizde edebilirsiniz,gündüz vakti far lar auto dayken elinizi iç dikiz aynasının ordaki delikleri örtecek şekilde kapatın,sensör hemen gece oldu diye algılayıp aracın kısa farlarını yakıyoraga yeni proje varda şunu bilmiyorum.. en çok kafamı kurcalayan iş far sensörü.. acaba bu far sensörünün ışığa duyarlı direnci varmı bizde yada nerden algılıyor yağmur sensörü üzerindeki gözdenmi ? onu bilsem projenin kralını yapıcamhehe
Far sensörü aynanın ordaki yerden algılıyor,bizzat test ettim sizde edebilirsiniz,gündüz vakti far lar auto dayken elinizi iç dikiz aynasının ordaki delikleri örtecek şekilde kapatın,sensör hemen gece oldu diye algılayıp aracın kısa farlarını yakıyor