ıcon 1.5 dcı kadjar mı? touch 1.6 dcı talisman mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan falcon26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daha yüksek teknoloji ile üretildiği için tabiki Talisman :)

Kadjardaki teknolojiyi gordukten sonra talisman bir tik ustedir diye talisman.

Malzeme kalitesi falanda gozle gorulur derecede.

İkinci eli ne olur bi fikrim yok.

Kadjarin satislari baya iyi gidiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Talisman kaleosla denk olmalı.

bugün aracımı teslim aldım, 160 hp icon full + full.. bayideki kadjar araçları da inceledim, talisman çok daha iyi...

bugün aracımı teslim aldım, 160 hp icon full + full.. bayideki kadjar araçları da inceledim, talisman çok daha iyi...
Hayirli olsun güle güle kullanin foto ekler misiniz

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. Resimlerini bekleriz en kısa zamanda.

herkese teşekkür ederim. fotoları ekleyeceğim inşallah

Talismana 3 tane renk seçin desem nasıl bir sıralama yaparsınız?

Merhaba,

Konuyu açan falcon nıcklı arkadaş bır daha uğramamış anlaşılan,

Talisman ile Kadjar arasında nasıl kalmış merak ettim doğrusu???

Birisi makam diğer suv/hafif arazı aracı

açıkçası gezen tozan ara sıra dağa taşa bozuk yollara girerim, doğayı severım dıyorsanız TALISMANA yazık, araba düz asfalt arabası...

Kadjar için ise : malum ülkemin yolları hergün bır yerde cukur, kazı çalışması , kesılen doldurulmayan asfalt vs...

TR şartlarında ve gezıntıyı sevıyorsanız kesınlıkle KADJAR derım... İkince elde yakındır QQ'ya fark atacak...

Talısmanı alıp bır yere koyamıyorum ama KADJAR şehir içi ve şehir dışında çok keyıflı bir araç...

Kadjar ve talisman ı arasında kalıyorsanız size tavsiyem talisman ile test sürüşü yapın aralarında ne kadar fark olduğunu anlayacaksınız

Geri