kullanılan malzemeler
bir adet plaka ışığının yerine oturan orjinal renault navimex kamerası 110 tl
ses sistemi
4 kabin ts-A6994S 320 tl
clio 4 özel yapım pandizot 110 tl
pioneer ts-A1604C kompanent mid 175 tl
anfi FORWELL SOUND FLT4080 2400W 180 tl
SOUNDMAGUS HTL 6 2.4 VOLT DECK ÇEVİRİCİ 65 tl
JBL CS 1214 SUBWOOFER 30CM 1000W 180 tl
boshman kablo tesisat 50 tl
kamera ve ses sistemi böyle arkadaşlar arka kapılara herhangi bir işlem yapmadık herhangi bir sorun olursa en azından teypten çalışan hoparlörümüz olsun diye başta sorunlar çıktı ama hallettik şükür şimdi ses sitemi güzel oldu da bizim orjinal teybin çıkışları çok düşük çeviriciyi herkesin tavsiye ettiği sound magus aldım yine de tam verim alamadım ve teyp açıldığında anfi aktif olunca sistem den bir an tok diye bir ses geliyor sadece açılınca oluyor bir türlü kesemedik bunu elektirikçi diyor teypten kaynaklanıyor yada çevriciden bu çeviriciyi kullanıpta bu sorunu yaşayan var mı acaba
kamera sıkıntısız çalışmakta görüntüsünde de gece olsun gündüz olsun çok memnunum

[YT]YouTube[/YT]
bir adet plaka ışığının yerine oturan orjinal renault navimex kamerası 110 tl
ses sistemi
4 kabin ts-A6994S 320 tl
clio 4 özel yapım pandizot 110 tl
pioneer ts-A1604C kompanent mid 175 tl
anfi FORWELL SOUND FLT4080 2400W 180 tl
SOUNDMAGUS HTL 6 2.4 VOLT DECK ÇEVİRİCİ 65 tl
JBL CS 1214 SUBWOOFER 30CM 1000W 180 tl
boshman kablo tesisat 50 tl
kamera ve ses sistemi böyle arkadaşlar arka kapılara herhangi bir işlem yapmadık herhangi bir sorun olursa en azından teypten çalışan hoparlörümüz olsun diye başta sorunlar çıktı ama hallettik şükür şimdi ses sitemi güzel oldu da bizim orjinal teybin çıkışları çok düşük çeviriciyi herkesin tavsiye ettiği sound magus aldım yine de tam verim alamadım ve teyp açıldığında anfi aktif olunca sistem den bir an tok diye bir ses geliyor sadece açılınca oluyor bir türlü kesemedik bunu elektirikçi diyor teypten kaynaklanıyor yada çevriciden bu çeviriciyi kullanıpta bu sorunu yaşayan var mı acaba
kamera sıkıntısız çalışmakta görüntüsünde de gece olsun gündüz olsun çok memnunum

[YT]YouTube[/YT]