İçine sığabileceğim bir otomobil bulamadım :)

yomraliahmet

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2017 yılının son pazar günü araba pazarını dolaştım, boyum 1.85 ve otomobillere sıkıştım kaldım neredeyse, kango, doblo, fiorino tarzı araçlara da bindim çok daha rahat, otomobil olupda içi yüksek araçlar var mı varsa nelerdir?

Scenic III

2017 yılının son pazar günü araba pazarını dolaştım, boyum 1.85 ve otomobillere sıkıştım kaldım neredeyse, kango, doblo, fiorino tarzı araçlara da bindim çok daha rahat, otomobil olupda içi yüksek araçlar var mı varsa nelerdir?

Boyum 1.95 civarı. Fluence kullanıyorum, tavsiye ederim. Boy konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta aracı yakın kullanıyorum. Arka koltuğa da insanlar oturabiliyor :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her yıl zorunlu olan muayene sıkıntısı olmasa Kangoo en ideal araç, otomobil ruhsatlı istiyorsan Scenic doğru tercih olacaktır...

Her yıl zorunlu olan muayene sıkıntısı olmasa Kangoo en ideal araç, otomobil ruhsatlı istiyorsan Scenic doğru tercih olacaktır...

Abi fordun courier ve bazi doblolara binek arac ruhsati veriliyordu camli olanlara sanirim tabi ticarilerdeki fiyatla degilde epey bi koyuyorlardi uzerine. Renault kangoda da vardir belki ayni olay.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Modus lerinde içi geniş tavanı yüksek ( Dikkat ederseniz Kangoo demedim) [emoji3]

Scenic Talisman Laguna

ferahlık istiyorsan baş yüksekliği+omuz genişliği+diz mesafesi+bol aydınlık'ta cömert olacak. bu dörtlüyü birleştiren orta sınıfta scenic, c4 picasso olabilir

ikincil alternatif olarak fiat 500L

boyun o kadar uzun değil hacı abi...
mario jartel gibi oturursan hiç bi arabaya sığman )))

Geri