İç plastik aksamda oluşan çizikler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chosen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizimle mi yaşayacak sanki, çok abartmayın bence, sinir sahibi olursunuz sonra tedavi masrafı daha çok çıkar :))

aynen öyle hocam, yarın öbürgün satarken eminim kimse eğilim oralarda çizik var mı diye bakmayacak :(

o cizikde bişey mı 6 aylık aracımın ön kaput marşpiyel üstü kapı eşikleri belli belirsiz çizikler var hep takıyorum ama elden bişi gelmiyor gittiği yere kadar sürmeye devam :)

mmmmmmm. o çiziklerle o arabanın zevkide kalmaz. satarken 3-5 bin aşağıya gider :)

Geçenlerde benim arabayı durup dururken anahtarla arka kapı ve çamurluğu çizmişler hemde çok derin takmıyorum neden ...dün bi kaza oldu gözümün önünde kadın öldü sanırım kaldırdılar acil kadının kafası parçalanmış gibiydi... o yüzden böyle şeyleri takmayın .Allah kazaa bela vermesin yeter ki...

Ön Koltuga Bindrdiğiniz Kişiler Tarafindan Dİkkatsizce Sergilenen Hareketler Doğrultusunda Oluşan Çizikler Bana Kalirsa.. Şeffaf Folyo Kaplayin Sizde Rahat Edin Binende :eyv :eyv

Ön Koltuga Bindrdiğiniz Kişiler Tarafindan Dİkkatsizce Sergilenen Hareketler Doğrultusunda Oluşan Çizikler Bana Kalirsa.. Şeffaf Folyo Kaplayin Sizde Rahat Edin Binende :eyv :eyv

nerede kaplatabilirim istanbulda bilginiz var mı bu konuda?

Strech filmle kapla,arabanın dışına folyo kaplat,hepsi bitince bir sandık yaptır içine koy arabayı ve kapağını güzelce çivile ki kimse el süremesin ... :D
Araba bu kardeşim,çizilecek te darbe de alacak,takılma bunlara...:eyv

Geri