İç kapı kolları (kapı tutamağı) temizliği resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ironarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eline Sağlık ironarm megan 2 kullanıcısı olupta bu sorunla karşılaşmayan yoktur... pıratik bir uygulama gibi görünüyo kapı kollarını kırmadan sökebilirsem bende temizlicem... Sanırsan forumda dolaşırken okumuştum pilatik boya astarı varmış galiba daha parlak durması için...

Anlaşılan meganlardan baya çekmişsiniz ama yinede bırakamıyorsunuz. Ellerinize sağlık güzel çalışma. Daha dün öğlen sipariş verdim, önceden açsaydın konuyu hiç uğraşmazdım siparişle filan.ıslık

aslında açtığınız konuyu gördüm hatta oraya da yazdım akşam gelirgelmez eve çıkmadan kolları söktüm uzun zamandır aklımdaydı bahane oldu aradan çıktı. ama eskileri bu şekilde yenileme yapabilirsiniz.
Megane lardan baya çektim ama seviyorum hatta değiştirmek için iki kez sattım megane ımı ancak yine gidip 3. kez megane aldım ilk arabamdamda ustalara gidiyordum ikincide ufak ufak uğraşmaya başladım şimdikinde sökmediğim yeri kalmadı hatta geçtiğimiz hafta lpg ecusunu tamir ettim sigorta tablasını söküp lehimlerini yeniledim :) bakalım daha nerelerini sökeceğim bilmiyorum

güzel bir çalışma olmuş. elinize sağlık

En kısa sürede yapacağım çok iyi olmuş

Elİne saĞlik Çok gÜzel olmuŞ bende yapmaya ÇaliŞtim ama eskİ den sÖkÜlen yerlerde İz kaldi nasil yapacaĞiz yardim edersen sevİnİrİm.

Elİne saĞlik Çok gÜzel olmuŞ bende yapmaya ÇaliŞtim ama eskİ den sÖkÜlen yerlerde İz kaldi nasil yapacaĞiz yardim edersen sevİnİrİm.

Ben ince zımpara ile zımparalayıp sprey boya ile gri olarak yeniden boyamıştım.

benim cliomda da aynı soyulmalar vardı aynı yöntemi yaptım bende üstüne sprey astar ve mat siyah sprey ile boyadım gayette güzel ve temiz olmuştu eski görüntüsüne nazaran mantıklı bir uygulama..

Sökerken tırnağı kırdım üst kısımdan hafif aralı duruyor =) ama temiz en azından :D

Tamda değiştirmeyi düşünüyordum birde böyle deneyeyim paylaşım için teşekkürler.

En kısa sürede yapacağım çok iyi olmuş

denemelisiniz gerçekten insanı tatmin ediyor en azından öyle kötü görünmesini engelliyor. bu arada geçenlerde aracınızı grdüm yanımızdan geçmiştiniz nereden tanıyorum diye düşünüyordum şimdi burada plakayı görünce hatırladım :)

artık sadece plastik olduğu için zaman içinde kayboluyor.

Sökerken tırnağı kırdım üst kısımdan hafif aralı duruyor =) ama temiz en azından :D

ince bir şekilde japon sürüp bir süre bastırarak beklerseniz yapışık kalıyor. ama dediğim gibi küçük nokta şeklinde ve ince sürün ki sökerken kolayca açılsn. önceki aracıma her söküp takmada öyle yapıyordum

Tamda değiştirmeyi düşünüyordum birde böyle deneyeyim paylaşım için teşekkürler.

faydalı olduysam ne mutlu bana :)

Geri