arkadaşlar megane ların kronik problemi kapı tutamaklarının soyulması sizin gibi beni de deli ediyordu önceki megane larımda yaptığım gibi şimdi ki megane ıma da aynı uygulamayı yaptım bu sefer resimleyip sizlerle paylaşmak istedim. şimdiki aracıma önceki sahibi bant sararak çözüm üretmiş az sonra sizler de resimlerde göreceksiniz gerçekten çok daha kötü bir görünüme bürünmüş ve bu uygulamayı yapmak farz olmuştu. ben hem ön hem de arkadaki plastiklere yaptım sizler isterseniz sadece dış bölüme uygulayarak çok daha kısa bir sürede bitirebilirsiniz.
olayı kısaca anlatayım sonra resimlerin arasında yazı aramayın
ilk olarak plastikleri söküyoruz.
sonra suyu iyice kaynatıyoruz ve plastikleri kaynar suyun içinde bekletiyoruz zaten kaplamalar kabarmaya başlıyor.
ardından bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla bastırarak sürtüyoruz tamamen çıkmayacaktır tekrar suyun içine bırakıp bekletiyoruz istediğimiz bölümler tamamen soyulana kadar bu işlemi uyguluyoruz.
tutamakları değiştirmeden önce bu yöntemi de deneyebilirsiniz.
olayı kısaca anlatayım sonra resimlerin arasında yazı aramayın
ilk olarak plastikleri söküyoruz.
sonra suyu iyice kaynatıyoruz ve plastikleri kaynar suyun içinde bekletiyoruz zaten kaplamalar kabarmaya başlıyor.
ardından bulaşık süngerinin yeşil tarafıyla bastırarak sürtüyoruz tamamen çıkmayacaktır tekrar suyun içine bırakıp bekletiyoruz istediğimiz bölümler tamamen soyulana kadar bu işlemi uyguluyoruz.
tutamakları değiştirmeden önce bu yöntemi de deneyebilirsiniz.
Son düzenleme: