Tavanı bende delmem ama kapı direkleri hoşuma gitti. en çok oraya bişeyler düşüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tavana acıdım,geri kalanı güzel olmuş...
Konu ile alakası yok belki ama beni mazur görün, resmi görünce dayanamadım yazdım;
bu resimde görünen paspas yerine koyulmuş olan havuz şeklindeki parça yı satıyorlarmı? almak istesek nereden bulabiliriz?
bende ufak çocuklar olduğundan habire yere birşeyler döküyorlar, 2 ay önce aldığım duster'ımın zemin halısını nasıl koruyabilrim diye kara kara düşünürken görünce dayanamayıp sordum, bu havuz şeklindeki paspas (yada adı herneyse) tam da ihtiyacım olan şey...
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup bilgi verirlerse minnettar kalırım.
Konu ile alakası yok belki ama beni mazur görün, resmi görünce dayanamadım yazdım;
bu resimde görünen paspas yerine koyulmuş olan havuz şeklindeki parça yı satıyorlarmı? almak istesek nereden bulabiliriz?
bende ufak çocuklar olduğundan habire yere birşeyler döküyorlar, 2 ay önce aldığım duster'ımın zemin halısını nasıl koruyabilrim diye kara kara düşünürken görünce dayanamayıp sordum, bu havuz şeklindeki paspas (yada adı herneyse) tam da ihtiyacım olan şey...
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olup bilgi verirlerse minnettar kalırım.
Araca Özel Oto Paspas Modelleri » WebGross Oto Aksesuar, Pet Shop, Elektrikli Ev Aletleri, Kişisel
logan ve sandero için mevcut. Havuzlu paspas. Büyük ihtimal uygun olabilir. Çevrenizdeki logan veya sandero bir araçtan boyutları deneyin uyarsa alabilirsiniz.
Para verseler delmem tavanı
Tabi kişiden kişiye değişir..
Tavanın kesilmesine bende karşıyım. Bence öndeki aydınlatma yetiyor.
İlave düşünenlere fikir olarak güzel örnekler olmuş teşekkürler Ersin abi
Denemek lazımkapı içlerine kırmızı led iyi gider aslında