(i) ve (p) işareti nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tugrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok mantıkısız birisi elfireni ikaz ışıgı dieri ise fren devresi arıza dedktörü ikisi aynı anda yanarsa bi sıkıntı var demktr arıza oldugu zaman nasıl yanıyo peki merak ettim??
ikisi yine yanı anda yanıyor :)

kesinlikle katılıyorum:eyv çoğu r19 da olay şöyle cereyan eder arabasından haberi olan vatandaş balatanın bittiğinden zaten haberdar olur yoksa demir diske sürtene kadar bine çünkü çoğu tamirci balata değişiminde balata bittiğinde diske sürtüp sinyal göndermeye yarayan okuyucunun ucunu geri çevirip katlar çalışmasını engeller çünkü sistemde bi arıza varsa lamba kısa süre sonra tekrar yanacağı için müşteri geri gelecektir en iyisi onu takmamak :D yani (!) işareti balata bittiğinde yanar normalde (P) iareti de el freni çekildiğinde yanması lazımken el freni çekilince ikisi de yanıyor zalım 19 larda :D

broadway lerde birde sarı balata ışığı var o dediğiniz için ayrı bir lamba var... benim dediğim en son kasa r9 lar..

çok mantıkısız birisi elfireni ikaz ışıgı dieri ise fren devresi arıza dedktörü ikisi aynı anda yanarsa bi sıkıntı var demktr arıza oldugu zaman nasıl yanıyo peki merak ettim??
gsterge2nl8.jpg

Abi sağ üst köşedeki 11 numaralı ikaz o balata bittiğini anlatan ikaz :)

yinede hala mantıksız gelio :) nie öyle yapmışlar ki :)

devamlı yanmıyosa sorun yok, takma kafana, fransız işi... cenker

şimdi arkadaşlar problem var mi yok mu herkez bir şey yazmişta.........

Yok :) ( El freni indiğinde sönüyorsa yok )

El fireni indiğinde sönüyor....

Normal çalışıyor .

Geri